A műsorvezető iPhone-t használt, ezért 450 millióra pereli a Samsung

Tech Hírek   |   2018.10.24 - 21:05   |   Írta: SzavaRicsi   |   9893
24. okt A műsorvezető iPhone-t használt, ezért 450 millióra pereli a Samsung

Nem volt hűséges a koreai márka orosz arca - keményen büntet a Samsung.

Mostanra azt kell hogy mondjuk, hogy egyáltalán nem lepődünk már meg, amikor egy androidos mobilgyártó márkanagykövetének a kezében egy iPhone-t látunk. Gondoljunk csak vissza Gal Gadot esetére, vagy a nemrég történt indiai színésznő bakijára. Úgy tűnik, hogy a promózásra aláírt zsíros szerződések sem elegek ahhoz, hogy a celebek képesek legyenek letenni az almás telefont.

Nemrég a Samsungnál is történt egy hasonló baki, a koreai márka pedig – mint az most kiderült – szigorúan kezeli az ilyen helyzeteket, hiszen 1,6 millió dollárra, azaz forintba számolva 450 millióra perelik az orosz márkanagykövetet, akinek a kezében egy TV-műsorban egy iPhone X villant meg.

Ide kattintva megnézhetitek a videót is.
 

Ksenia Sobchak műsorvezető szinte minden tőle telhetőt megtett, hogy leplezze az iPhone X-et. Amikor nem a kezével takart, akkor egy papírlappal borította a telefon előlapját. A szemfüles nézők azonban ennek ellenére is kiszúrták, hogy a Samsung orosz arca a legnagyobb konkurens mobilját nyomkodta.

Ráadásul mint azt a Mirror írja, nem ez az első eset, hogy egy iPhone-nal látják a hölgyet. Az AppleInsider szerint az is lehet, hogy Ksenia Sobchak így mínuszosan jön ki a samsungos szerződéséből, hiszen a tőle várt 1,6 millió dollár akár több is lehet, mint amit a gyártó a reklámért összesen fizetett.

Mit tudunk erre mondani? Tényleg nehéz lemondani az iPhone-ról, de talán ezúttal megérte volna.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése