Így reagált a nemzetközi sajtó az iPhone XR érkezésére

Apple Hírek   |   2018.10.24 - 17:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   5192
24. okt Így reagált a nemzetközi sajtó az iPhone XR érkezésére

Lássuk, hogy milyen véleménnyel voltak a legnagyobb tech szakoldalak az új iPhone-ról.

A világ legnagyobb tech oldalainak tesztpadjait már megjárta az Apple legfrissebb mobilja, és egyben a 2018-as család utolsó tagja, az iPhone XR. Az Apple összegyűjtötte, hogy milyen sorokkal bókoltak a szakértők a 6,1”-es LCD kijelzős iPhone-nak. Lássuk:

Digital Trends:
A színek egyszerűen lenyűgözőek, az akkumulátor üzemidő nagyszerű, a Face ID továbbra is piacvezető megoldás, az iOS gesztusok intuitívak, a kamera eszméletlen és a teljesítmény pedig fantasztikus. Ez az iPhone igazán jó vétel!

Daring Fireball:
Az iPhone XR szinte minden bizonnyal a legjobb iPhone, amelyet az Apple valaha készített. Minden dollárt megér.

Tom’s Guide:
Az iPhone XR gyors teljesítményt, nagyszerű kamerát és jobb üzemidőt kínál, mint más gyártók mobilos zászlóshajói. Mindezt egy színes külsőbe csomagolva.

Mashable:
Az iPhone XR az iPhone-ok Aranyfürtöcskéje, nagy kijelzővel, fantasztikus kamerával és jövőbiztos teljesítménnyel.

Engadget:
Az iPhone XR kétségtelenül a legjobb méretben érkezett, amely egyben nagy és használható. Az anyagminőség az Apple-től megszokott, ami természetesen továbbra is páratlan.

The Verge:
Az Apple abban is hihetetlenül gondos munkát végzett, hogy a kijelző lekerekített sarkai tökéletesen kövessék a telefon házának vonalát. Bárcsak más cégek is ennyire gondosan dolgoznának.

CNN:
Az iPhone XR gyönyörű fotókat készít a Portré módban, amelyben arra is van lehetőségünk, hogy állítsunk a háttér homályosságán. Ez a mobil szintén tartalmazza a Smart HDR-t, amellyel több, különböző expozícióval készített fotót készíthetünk egyszerre a legjobb kontraszttal rendelkező fénykép elkészítése érdekében.

Best Product:
Egészen kiválónak találtuk az iPhone XR-t, emellett úgy látjuk, hogy a legtöbb felhasználó számára ez lesz a megfelelő eszköz. Több számítási kapacitása van, mint bármely vetélytársának, kiemelkedő üzemidővel és egy fantasztikus kamerával.

Techradar:
A kamera sokat fejlődött, az üzemidő örvendetes, a dizájn pedig szép előrelépés az Apple-től.

news.com.au:
Egyértelműen gyorsnak és reszponzívnak érződik, miközben képes lenyűgöző sebességgel váltani a „súlyos” alkalmazások között.

Auburn Lane:
Imádni, imádni és imádni fogod a fejlettebb Portré Módot, amellyel képes lehetsz akár teljesen elsötétíteni a hátteret. A teljesen új Depth Controllal állíthatod a háttér homályosságát, akár azután is, hogy elkészítetted a fotót.

PC Mag:
Egy igazán kiváló mobilt kapunk, ami minden feladatot hihetetlenül szorgosan végez. Az iPhone XR kétség kívül a legjobb elérhető mobilos zászlóshajó a piacon.

Forrás: AppleRider/Apple

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése