Promózni akarta, de véletlenül inkább megalázta a Google Pixelt egy indiai színésznő

Tech Hírek   |   2018.09.06 - 18:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   2698
06. szept Promózni akarta, de véletlenül inkább megalázta a Google Pixelt egy indiai színésznő

Újabb kellemetlen baki az Android táborában.

A Huawei és a Samsung oldaláról láttunk nemrég egy-egy igen komoly kamerás bakit néhány hete. Most a Google Pixel egyik nagykövete hibázott, hasonlóképpen, mint a Huawei reklámjában szereplő színésznő.

Igaz, ezúttal valamivel enyhébb hibából született a zűr, és közel sem akkora, mint az előbb említett gyártó esetében. Anushka Sharma, indiai színésznő a Twitteren promózta volna a Google Pixel 2 XL kameráját, de Marques Brownlee youtuber – vagy épp az egyik követője – kiszúrt egy különös részletet a tweetben.

Mégpedig azt, hogy a #Pixel2XL hashtaggel feltöltött kutyusos fotót egy iPhone-ról töltöttök fel a közösségi oldalra. Áucs.

 

 

Persze számtalan módon kimagyarázható egy ilyen szituáció. A képet tényleg egy Google Pixellel készítették, de egy ismerős iPhone-járól töltötték fel, vagy valami hasonló. Nem is igazán lehetne belekötni abba, ha valami ilyennel mentegetőznének. Azt mondjuk megvárhatták volna, hogy a kezükbe kerüljön egy Google Pixel 2 XL, mielőtt újra feltöltik a képet – mert természetesen azonnal levették a Twitterről, miután kiderült a baki -, de inkább fogták, és nem a hivatalos alkalmazásból, hanem a böngészőből töltötték fel újra ugyanazt a fotót. Így már nem az áll a kép alatt, hogy „via Twitter for iPhone”, hanem „Twitter Web Client”. Jobban állna, ha egyértelmű lenne, hogy tényleg Pixelt használtak.

Persze a sztárok azt használnak a mindennapokban, amit csak akarnak, szóval egyáltalán nem lehetetlen, hogy a színésznő igazából iPhone-nal tolja, csak egy zsíros szerződés vette rá arra, hogy néhány tweetben meg Facebook posztban reklámozza a Pixelt. Mindenesetre a Google biztosan jobban örülne, ha nem csúszna be több ilyen baki, illetve a színésznő tényleg a Google Pixel 2 XL-t használná, ha már „elkötelezte magát mellette”.

Forrás: AppleRider/BGR

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése