Ezért nem illik majd az iPhone X tokja az iPhone XS-re

Tech Hírek   |   2018.09.24 - 19:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   10345
24. szept Ezért nem illik majd az iPhone X tokja az iPhone XS-re

Mutatjuk, hogy mi a különbség a két mobil között.

A bemutatók alapján szinte semmilyen változást sem véltünk felfedezni az iPhone XS-en, az iPhone X-hez képest. Amikor először a kezünkben fogtuk az új változatot, akkor sem esett le, hogy bizony van eltérés a két mobil között. Hogy mi az? Mutatjuk.

Az Apple apró változtatása szinte láthatatlan. Még akkor sem esik le a különbség, amikor egymás mellé rakjuk a két mobilt. Mi legalábbis nem láttuk meg elsőre, hogy az Apple hozzányúlt a házhoz. Pedig az újítás éppen elég ahhoz, hogy a tavalyi jubileumi mobilhoz vásárolt burkolat furcsán álljon a XS-en.

 

 

A változás a kameránál történt. Pontosabban a kidudorodó rész lett valamivel kisebb. Nem nagy dologról, csupán milliméterekről beszélünk, de ez épp elég ahhoz, hogy az iPhone X tokja minimum furcsán álljon a XS-en. Lentről szinte ugyanott kezdődik a kamera háza, mint az elődnél, de ha pár centivel feljebb nézünk, egyből látjuk, hogy valami nem stimmel. Egyszerűen keskenyedett a forma. Akinek nagyon szúrja a szemét az ilyenfajta „dizájnkatasztrófa”, annak új tokra lesz szüksége. Bár az sem kizárt, hogy a nagyon precíz kivágásokkal rendelkező iPhone X tokok egyáltalán nem illenek majd az iPhone XS-re. Akkor pedig nincs mese. Új tokra lesz szükség.

A különbség egyébként ennyi. Egy „szellősebb” tokkal elfogadható a változás, de biztosan lesznek, akiket zavar majd a formabeli különbség, és ahogyan említettük, lehet, hogy bizonyos tokok nem csak furcsán állnak majd a XS-en, de egyenesen rosszul illeszkednek a kameránál.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése