Néhány amerikai nagyon megszívta az új iPhone-okkal

Tech Hírek   |   2018.09.23 - 13:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   6278
23. szept Néhány amerikai nagyon megszívta az új iPhone-okkal

Se hálózati elérés, se mobilinternet az új iPhone-okon. Egymásra mutogat az Apple és a Verizon.

Úgy tűnik, hogy az idei iPhone-ok rajtjánál sem megy minden zökkenőmentesen az Apple-nél. Több egyesült államokbeli vásárló ugyanis arról számolt be a lapoknak, hogy nem tudják aktiválni a Verizon mobilhálózatára a telefonjukat. Az amerikai szolgáltató szerint az Apple-nél szúrtak el valamit, de a cupertinói techcég a Verizonra mutogat.

A Verizon rendszere egyszerűen hibásnak véli az egyébként megfelelő aktiválási adatokat. Pontosan nem tudni, hogy hányan nem tudták aktiválni a telefonjukat a kavarodás miatt, de a fórumokon folyamatosan bukkannak fel az erről szóló bejegyzések.

A Reddit népe is vizsgálja a problémát, az egyik felhasználónak pedig már sikerült aktiválnia egy problémás iPhone XS-t. A hiba az ő esetében az volt, hogy egy régebbi irányítószám szerepelt a rendszerben, amihez szükség volt a hitelesítéshez. Azoknál, akik az elmúlt néhány évben költöztek, ugyanúgy fennállhat ez a hiba. A posztra érkező kommentek alapján rengeteg más friss iPhone XS vagy XS Max tulajnak is megoldotta a problémáját az, hogy korábbi adatokat adott meg a hitelesítésnél.

Különös, hogy az Apple és a Verizon ezzel szemben semmilyen megoldással sem képes szolgálni azoknak, akik betelefonáltak a probléma miatt. Sokan állításuk szerint több órája vannak vonalban a szolgáltatóval, eredmény nélkül.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése