07. júl Retró Airpods, 110 000 forintért

Retró Airpods, 110 000 forintért

Tech Hírek           2018.07.07 - 14:45           Írta: SzavaRicsi           2462

Ha visszasírnánk az Apple 80-as évekbeli dizájnját.

Ha egyedi külsejű Apple termékre vágyunk, akkor érdemes átfutni a ColorWare kínálatát. Az amerikai cég egyedi külsejű iPhone-okat és MacBookokat is kínál, a legújabb projektjükben pedig az AirPodsot ruházták fel egy retro külsővel.

A hajdani Apple-t idéző retró AirPods szemet gyönyörködtető látvány a márka oldschool kedvelőinek. Bézs külsejével és a régi ikonikus dizájnjával éppen azt a hatást kelti, mintha a 80-as évekből csöppent volna a mai korba a retró AirPods.

Az egyedi külsőnek azonban borsos ára van. A ColorWare AirPodsához 110 000 forint fejében juthatunk hozzá, ami majdnem a duplája az eredeti árnak. Emellett az igazi kellemetlenség, hogy az Apple bizonyára idén frissíti a vezeték nélküli fülhallgatóját, így aki most szerzi be a több mint 100 000 forintos kiegészítőt, az számíthat rá, hogy fél éven belül már piacra kerül az újabb változat.

Mégis, ha ez ellenére is csillapíthatatlan vágyat éreznénk a retró külsejű füles iránt, akkor mindenképp több hetes várakozással kell számolnunk. Jó esetben is körülbelül egy hónappal kalkulálhatunk, de egy magyarországi kiszállítás akár ennél tovább is elhúzódhat.

Az új AirPods dizájn mellett a ColorWare-nél lehetőségünk van saját színeket is választani, sőt. Ha szeretnénk, akkor külön színekben pompázhat a két füles, amelyeknél azt is eldönthetjük, hogy matt vagy csillogó festést szeretnénk.

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
17. júl

Az Apple is segíti a nők oktatását

Apple Hírek

Az Apple a Malala Alapítvánnyal közösen tesz azért, hogy ott is minőségi oktatást kaphassanak a nők és fiatal lányok, ahol eddig erre nem volt lehetőségük.

Bővebben

17. júl

Találd meg egyszerűbben a kedvenc használt Almád!

Apple Tippek és trükkök

Új szűrők segítenek a keresésben, továbbá megérkezett a bankkártyás fizetés is!

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben