11. feb Így cselezte ki Elon Musk a hatóságokat

Így cselezte ki Elon Musk a hatóságokat

Tech Hírek           2018.02.11 - 20:41           Írta: N Marcell           6088

Nem mindenkinek tetszett a lángszóró ötlete.


Ahogy írtuk, Elon Musk Boring Company nevű, kicsit sem unalmas cége nemrég egy viszonylag kevésbe konvencionális terméket dobott piacra: 500 dollárért egy lángszóróra ruházhattak be a vállalkozó kedvűek. Musk persze zseniálisan marketingelte a dolgot: 

Ezt ne csináljátok utánam. Mindenkinek tisztában kell lennie vele, hogy ez egy rettenetes ötlet. Semmiképp se vegyétek meg. Kivéve, ha szerettek szórakozni. 

 

 

 

Don’t do this. Also, I want to be clear that a flamethrower is a super terrible idea. Definitely don’t buy one. Unless you like fun.

Elon Musk (@elonmusk) által megosztott bejegyzés,

 

 

Persze mindig vannak olyanok, akik nem bírják elviselni, ha mások jól érzik magukat. Több vámhivatal is bejelentette, hogy nem hajlandóak olyan csomagot kiszállítani, melynek lágszóró a tartalma. A vásárlókat persze ki kell szolgálni, így egyből előálltak a frappáns megoldással:

a lángszóró nevét “Boring Company: NEM egy lángszóró”-ra változtatták meg. 

 

 

Sajnos mind a 20,000 legyártott darab viharos gyorsasággal elkelt; a “nem lángszóró” feliratú dobozokat tavasszal kezdik kiszállítani. Biztos ami biztos, a leírásba beletették, hogy a lángszórókat tilos a Boring Company dekoratív célzatú, lakkozott szalmabáláin és a cég muníciós raktárain használni. Ha valakinek ez lett volna a célja, most szomorkodhat. 

Kapcsolódó cikkek: 

 
Hozzászólások

Több Apple hír
25. feb

Tim Cook: Az Apple nem követ más vállalatokat

Apple hírek

A Fast Company-nak adott interjúban az Apple vezérigazgatója elmondta: nem számít az Apple számára mit tesznek más vállalatok.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben