Elon Musk nem szívlelte különösen Jobsot

Apple Hírek   |   2015.12.18 - 03:41   |   Írta: Zoltan C   |   1084
18. dec Elon Musk nem szívlelte különösen Jobsot

Egész konkrétan egy igazi bunkónak nevezte..

A Tesla vezér nem egyszerű figura, mindig a világmegváltáson jár az esze, folyton van egy-két keresetlen szava az ellenfelekre (mostanában különösen az Apple-t vette célkeresztbe). Ezúttal a GQ magazinnak adott hosszas interjújában találta be a már elhunyt cégalapítót.

Azért az eddig sem lehetett újdonság, hogy Steve Jobs egy nehéz eset volt. Ő és akárcsak Musk remekül beleillenek abba a teóriámba, hogy minden CEO valahol egy igazi szociopata. Musk szóban forgó interjúja is egy látlelet lehetne a passzív-agresszív viselkedésről. Először, amolyan bunkó baromnak nevezi Jobsot, majd később próbál távolságot tartani korábbi kijelentésétől - fentebb linkeltem is az interjút, angolul jól tudóknak érdemes lehet végigolvasni.

"Egyszer amikor bemutattak Jobsnak egy igazi bunkó volt. Mindenki akiről tudom, hogy találkozott vele, ugyanezen a véleményen van." Musk sztorija szerint a találkozójuk egy partin történt és Jobsnak fogalma se volt arról, hogy kicsoda Musk. Aztán érdekes módon Musk hirtelen témát vált az interjúban és visszakozik: "Az utolsó dolog amit tennék, hogy ellenségeskedést generáljak. Tudod, az nagyon nem jó". Majd folytatja: "Tudod, az lesz a legjobb, ha semmit se mondok Apple fronton. Szerintem az ellenségeskedésnek semmi haszna sincs."

Mindenesetre, Musknak ebben az interjúban is sikerült megismételni azon korábbi szavait, mely szerint: "Mindig azon viccelődünk a cégnél, hogy az Apple a Tesla temetője. Ha nem válsz be a Teslánál, akkor mehetsz hozzájuk."

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése