Az eszünk megáll Elon Musk legújabb termékétől

Tech Hírek   |   2018.01.28 - 19:22   |   Írta: H.Alma   |   1300
28. jan Az eszünk megáll Elon Musk legújabb termékétől

Bizonyára nem ez lesz a dél-afrikai származású üzletember legőrültebb ötlete,

Ennek ellenére biztosan toplistás esetről beszélünk, mivel senki sem gondolta, hogy valóban lángszórót fejlesztenek a The Boring Company-nél.Elon Musk, a Tesla atyja tavaly mutatta be legfrissebb projektjét, a The Boring Company-t. Ekkor még egyáltalán nem sejtettük, hogy az alagútfúró vállalkozás a pirotechnika felé is kacsintgat majd. Musktól ellenben már megszokhattuk, hogy a leglehetetlenebb megszólalása is valósággá válhat.A vállalat eddig sapkák eladásából gyűjtött pénzt az induláshoz, de Musk már korábban elmondta, hogy 50 000 értékesítés után lángszórókra váltanak. Ki gondolta volna, hogy valóban ezt az üzleti modellt ötölte ki a villanyautógyártó és a SpaceX főnöke. 

Sapkáktól lángszórókra, lángszórókról pedig alagutakra váltanak. Teljesen logikus, nem?

Az elmúlt napokban végül kiderült, hogy a dolognak a fele sem tréfa. Láthattunk képeket a vállalat lángszóróiról, és Musk is közzétett egy videót, ahogy a legújabb termékükkel játszik.

Ne csináljátok ezt. Tisztázni akarom, hogy a lángszóró egy nagyon iszonyú ötlet. Ne vegyétek meg. Csak akkor, ha szeretitek a mókát.

A The Boring Company oldalán garantálják, hogy bármilyen bulit feléleszt az eszköz, amit egyben a világ legbiztonságosabb lángszórójaként hirdetnek. Az 500 dolláros, azaz 125 000 forintos lángszóró kiszállítását pedig tavasszal kezdi meg a cég. Emellett poroltó is rendelhető ugyaninnen, 30 dollárért, amit a következő szöveggel tüntetnek fel a weboldalon:

Vegyél egy túlárazott Boring Company tűzoltókészüléket is. Biztosan tudnál venni máshol olcsóbban is, de ez egy menő matricával érkezik, és a megrendelés gombja is kényelmesen itt van.

Idő közben azt is elárulta Musk, hogy honnan vette a lángszóró ötletét. Az egyik kedvenc filmjéből, az Űrgolyhókból. Mint már tudjuk, nem ez az első tipp, amit Musk a sci-fi paródiából vett. Elvégre az új Roadster Plaid Mode-jának nevét is ez a film ihlette.

Forrás: ZoldAutok.hu

 


Kommentek megjelenítése