Steve Wozniak elmondta mi a problémája az iPhone X-el

Tech Hírek   |   2018.02.01 - 21:25   |   Írta: Máté Gergő   |   9418
01. feb Steve Wozniak elmondta mi a problémája az iPhone X-el

Woz kipróbálta a Tim Cook-tól kapott iPhone X készülékét, elmesélte mit nem szeret benne a Nordic Business Forum-on Stockholmban.

Wozniak nem osztott meg erős érzelmeket, de közölte, hogy jobban meg van elégedve az iPhone 8-cal.

"Boldog vagyok az iPhone 8-cal, amely számomra olyan, mint az iPhone 7, ami olyan, mint az iPhone 6" - mondta.

Miután Tim Cook elküldte Wozniak-nak az iPhone X-et, Wozniak egy minimális elégedettséggel számolt be róla:

"Tetszett nekem" - mondta Woz.

Azonban a legújabb megnyilvánulása az iPhone X-ről már inkább kritikusnak tekinthető. A Business Insider a múltheti Nordic Business Forum-on megtudta, hogy Wozniak-ot feldühíti, ha a "számítógépek és a gépezetek megtréfálnak" és ehhez példának hozta az iPhone X-et.

"A power gomb, ami az oldalán van mást csinál, ha gyorsan érinted meg vagy ha kétszer érinted meg és mást csinál akkor is, ha harmadjára érinted meg. Én úgy szeretem a dolgokat, ha egyszerűek és érthetőek" -  mondta Wozniak.

Ezután azt is felhozta, hogy a többi gombbal együtt lenyomva szintén más funkciókat érhetünk el.

"...és ha a hangerő szabályozó gombbal együtt nyomod le, egy másik dolgot csinál... és ha lenyomod és lenyomva tartod a hangerő szabályozó gombot, ismét egy másik dolgot csinál" - érvelt Wozniak.

Sokan osztják Steve Wozniak véleményét. Néhányan a sok kombináció miatt véletlenül a 911-et is felhívták. A 9to5Mac szerkesztője, Zac Hall például többször megkérte a Siri-t arra, hogy kapcsolja ki a készüléket. Érdekes, hogy az Apple tényleg beépítette a Siri-be egy segédletet ilyen esetre:

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése