Trumpnak csak egyetlen appra van szüksége

Tech Hírek   |   2017.05.27 - 07:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   2134
27. máj Trumpnak csak egyetlen appra van szüksége

De vajon melyik az?

Segítek. Egy kék madár a logója, és az amerikai elnök előszeretettel posztol néha kissé talán átgondolatlan bejegyzéseket az appon keresztül.

Igen, a Twitter.

De ez nem jelenti azt, hogy az USA elnöke egész nap a Twitteren lóg, ugyanis az Axios híre szerint az elnök tanácsadói mindent megtesznek annak érdekében, hogy Trumpnak ne maradjon ideje a twitteres eszmefuttatásokra. 

Donald Trump a kampánya és az elnöksége korai időszaka alatt még egy kevésbé biztonságos androidos eszközről Twitterezett. Ráadásul egy kép alapján erős a gyanú, hogy Trump ezekben az időkben egy Samsung Galaxy S3-at használt, amelyre már 2015-óta nem jött ki új biztonsági frissítés.

Több biztonsági szakértő is felhívta rá a figyelmet, hogy az ingatlanmogul akkori eszköze könnyedén a hackerek áldozatául eshetett volna.

Nem csoda, hogy az amerikai elnök ennyire fontosnak érzi, hogy a zsebében hordja Twitterét. Donald Trump a maga 30 millió követőjével a 34. legtöbb követővel büszkélkedhet az oldalon.

Érdekesség, hogy Barack Obama korábban egy TV showban mesélt arról, hogy az ő elnöki iPhone-ja olyannyira le volt butítva a biztonság érdekében, hogy nem tudott appokat letölteni, fényképezni, de még zenéket lejátszani sem. Ez alapján nem kizárt, hogy Trump maga kérte meg az informatikai biztonságáért felelős szakembereit, hogy varázsolják meg a Twittert a mobiljára.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése