Vezeték nélküli töltők az IKEA-ban!

Tech Hírek   |   2015.04.19 - 16:19   |   Írta: Pausch Rita   |   2740

Azoknak az olvasóinknak, akiknek ugyanúgy felcsillan a szeme a vezeték nélküli töltés hallatán, mint nekünk, nagyszerű hírünk van. Arról egyelőre csak kósza híreket hallani, hogy az Apple mennyire foglalkozik azzal a lehetőséggel, ami az Androidos készülékeknél már egy ideje valóság. Ám azoknak, akik türelmetlenek az ügyben iOS-es készülékeiknél, több gyártó is segítségére sietett.

ikea2

Az IKEA tavaszi újdonsága, hogy lehetővé teszik a vezeték nélküli töltést mindenféle erre alkalmas készülék számára egy nagyon is praktikus módon: a bútorok segítségével. A svéd bútorgyártó idén tavasszal vezeti be az olyan új bútorait és lakásfelszereléseit, amelyek alkalmasak arra, hogy az adott pontra helyezett készülékeinket ellássák a szükséges plusz energiával.

Lesz kis asztal, lesz töltős asztali lámpa, sőt vezeték nélküli töltőalátétek is, amiket bárhol el lehet helyezni a lakásban. Azok számára pedig, akik sehogy sem találnak az otthonukba illeszkedő töltős bútort a kínálatból, egy teljes barkács-szettet árulnak majd, hogy a kényes ízlésű vagy beépített bútorokkal rendelkező vásárlók is könnyedén elhelyezhessék, beépíthessék a „titkos” töltőket.

ikea1

Most már mindegy, hogy főzés, egy kis pihenés közben, vagy a lakás bármely pontján vagy, könnyedén töltheted készülékedet ezeknek az okos kiegészítőknek a segítségével. Az IKEA plusz jellel ellátott termékek egészen elérhető árban kaphatóak, bővebben az IKEA honlapján olvashattok róluk: IKEA.   


Kommentek megjelenítése