A mi választásunk: Just Mobile Gum Max Duo hordozható töltő

Tech Hírek   |   2015.04.19 - 19:52   |   Írta: Máté Gergő   |   985

Minden kiránduláskor és hosszabb úton előfordulhat, hogy tartalék akkumulátorra van szükség. Ebben az esetben nagyon fontos tényező a választott készülék kapacitása, melyben a Just Mobile gum Max duo terméke verhetetlen. Ez a 11.200 mAh-s töltő iPad-ünket akár 7 óra plusz üzemidővel is képes ellátni.

pp-828 6 1

Összesen két USB porttal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy két eszközt is köthetünk rá, ám ebben az esetben a kapacitás természetesen eloszlik. Az egyik USB port 1, míg a másik 2,4 Amperes. A hordozható tartalék akkumulátor külsőre szép, alumínium borítást kapott, ami megfelel az Apple dizájnvilágának. A LED-es töltésjelzés egy szükséges funkció ezeknél a termékeknél és itt sem hiányozhat.

IMG 07561

 Teljesítményben a Gum Max Duo rendkívül jól szerepelt: egy harmadik generációs Retina kijelzős iPad-et képes 75%-ig feltölteni, míg egy iPad vagy iPad 2-es készüléket akár 100%-is feltölt és még így is marad benne egy kis plusz energia, vagy kétszer feltölthetünk vele egy iPad minit. Összességében ez egy remek választás.

A termék a Styleboltnál a következő áron kapható:

Just Mobile Gum Max Duo – 29.980 Ft

Ajánlott termékismertető: ilounge.com


Kommentek megjelenítése