12. jan Megvan, hogy mikor kezdődhet az AirPower gyártása

Megvan, hogy mikor kezdődhet az AirPower gyártása

Apple Hírek   |   2019.01.12 - 20:18   |   Írta: SzavaRicsi   |   2247

Két új pletyka is felvillant a radaron.

Az Apple sokunk bánatára még mindig hallgat az AirPowerről. A cupertinóiak által 2017-ben bemutatott vezeték nélküli töltő megjelenését a tavalyi évre ígérték, de a nagy érkezés sajnos elmaradt. Ami ennél rosszabb, hogy az Apple teljes mértékben hallgat az AirPowerről, így sokan már kezdtük feladni a reményt, hogy valaha is megérkezik a termék.

A tavalyi iPhone-ok bemutatóján szintén hoppon maradtak azok, akik tűkön ülve várták a töltőt. AirPower ugyanis nem érkezett, ráadásul szó sem esett róla a bemutatókon. Később azonban kiderült, hogy a színpadon ugyan nem beszéltek róla, de az iPhone XS használati útmutatójába már megemlítik a töltőt.

Vagyis az Apple aktívan dolgozik a három Qi szabványú töltővel felszerelt eszközén, a kérdés csupán, hogy mikor vezetik végre a gyártósorra a terméket.

A ChargerLab a Twitteren jelentkezett egy pletykával az ügyről. Hiteles forrásokra hivatkozva azt írják, hogy hamarosan megkezdődik a gyártás. Pontosan két forrásból is kapott információkat a ChargerLab. Az egyik szerint a Luxshare Precision már megkezdte az eszköz gyártását, a másik szerint pedig a Pegatronra bízzák az AirPower megvalósítását, aminél január 21-ére készül el a gyártósor.

A két ellentmondásos információ legalább arra enged következtetni, hogy valami készül az AirPower frontján. A ChargerLab sok esetben közölt már elsőként valósnak bizonyuló pletykákat az Apple háza tájáról, de néhány hiba is csúszott már a tudósításaikba.

Érdemes még Ming-Chi Kuót, mindenki kedvenc Apple elemzőjét is megmelítenünk, hiszen szerinte is 2019 első negyedévében érkezik az AirPower. Vajon megkapjuk végre a három eszköz töltésére alkalmas AirPowert, vagy tovább halogatja az Apple a piacra kerülést.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
09. jan

iPad Pro 12,9 – Nem biztos, hogy neked is meg kell venned [videó]

Tech Hírek

Egy tábla mind felett, mondtuk az első iPad megjelenésekor. Azóta lett egy csomó különböző iPad, de továbbra is van egy, amelyik mid felett áll.

Bővebben

08. jan

Iszonyatos zuhanásban az okostelefon piac: A Samsung, az Apple és az LG is profitot vesztett

Tech Hírek

Az utolsó negyedév adatai alapján az okostelefon piac stagnál, a vásárlási kedv rossz, a nagy gyártók pedig komoly profitot vesztenek.

Bővebben