Megvan, hogy mikor kezdődhet az AirPower gyártása

Apple Hírek   |   2019.01.12 - 20:18   |   Írta: SzavaRicsi   |   3580
12. jan Megvan, hogy mikor kezdődhet az AirPower gyártása

Két új pletyka is felvillant a radaron.

Az Apple sokunk bánatára még mindig hallgat az AirPowerről. A cupertinóiak által 2017-ben bemutatott vezeték nélküli töltő megjelenését a tavalyi évre ígérték, de a nagy érkezés sajnos elmaradt. Ami ennél rosszabb, hogy az Apple teljes mértékben hallgat az AirPowerről, így sokan már kezdtük feladni a reményt, hogy valaha is megérkezik a termék.

A tavalyi iPhone-ok bemutatóján szintén hoppon maradtak azok, akik tűkön ülve várták a töltőt. AirPower ugyanis nem érkezett, ráadásul szó sem esett róla a bemutatókon. Később azonban kiderült, hogy a színpadon ugyan nem beszéltek róla, de az iPhone XS használati útmutatójába már megemlítik a töltőt.

Vagyis az Apple aktívan dolgozik a három Qi szabványú töltővel felszerelt eszközén, a kérdés csupán, hogy mikor vezetik végre a gyártósorra a terméket.

A ChargerLab a Twitteren jelentkezett egy pletykával az ügyről. Hiteles forrásokra hivatkozva azt írják, hogy hamarosan megkezdődik a gyártás. Pontosan két forrásból is kapott információkat a ChargerLab. Az egyik szerint a Luxshare Precision már megkezdte az eszköz gyártását, a másik szerint pedig a Pegatronra bízzák az AirPower megvalósítását, aminél január 21-ére készül el a gyártósor.

A két ellentmondásos információ legalább arra enged következtetni, hogy valami készül az AirPower frontján. A ChargerLab sok esetben közölt már elsőként valósnak bizonyuló pletykákat az Apple háza tájáról, de néhány hiba is csúszott már a tudósításaikba.

Érdemes még Ming-Chi Kuót, mindenki kedvenc Apple elemzőjét is megmelítenünk, hiszen szerinte is 2019 első negyedévében érkezik az AirPower. Vajon megkapjuk végre a három eszköz töltésére alkalmas AirPowert, vagy tovább halogatja az Apple a piacra kerülést.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése