Így trollkodták szét a Twitteren az androidos tábort

Apple Hírek   |   2018.10.11 - 17:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   3069
11. okt Így trollkodták szét a Twitteren az androidos tábort

Mindenki azt hitte, hogy az iPhone-okat gyalázzák, erre a semmiből 180 fokos fordulatott vett a sztori.

Az egyik youtuber nagyon csúnyát trollkodott az androidos közösségen, bár az iPhone-osokat is ugyanúgy sikerült a csőbe húzni. Az viszont biztos, hogy az előbbi tábor néhány önkéntes képviselője igen nagyot koppant egy Instagram fotó alatt.

A szivatás a Beautygate-üggyel kapcsolatos, amiről épp nemrég írtunk egy összefoglalót, hogy pontosan mi is ez a szépség effektes helyzet, illetve hogy mi állhat a valótlannak tűnő szelfik hátterében.

Jonathan Morrison az emiatt az Apple-t érő támadásokon felbuzdulva kitalált egy érdekes tanulmányt. Lőtt egy szelfit, majd feltöltötte azt, és odaírta, hogy a Google Pixel 2 XL-lel készült.

Az androidos tábor, de főleg a Google Pixel pártfogói egyből megjelentek a komment szekcióban:

"A legjobb kamera az iparágban.

Sokkal jobb, mint az iPhone XS.

Itt nincs Beautygate

Egyértelműen jobb, mint amit az iFail csinál"

Aztán jött néhány érdekes komment az almás mobilok kedvelőitől is:

"Az iPhone XS Portré módja valamivel jobbat csinál

Nem rossz, de nekem az iPhone-ok fotói jobban tetszenek"

Aztán néhány órával később ledobta a bombát is, hiszen a youtuber közölte, hogy a fotó valójában nem egy Google mobil kamerájával készült, hanem egy iPhone X-zel. Áucs.

Azért néhányan megorroltak Morrisonra a kis akciója után, hiszen megelégedtek volna egy kétképes vakteszttel is, nem tartották szükségesnek, hogy átverje az Insta-követőket.

Így mondjuk valamivel tanulságosabb a sztori. Egyrészt, tényleg nincsenek már akkor egetrengető különbségek a mobilok kamerái között, másrészt pedig, érdemes kétszer átgondolni mielőtt kommentelünk, mert nagyon csúnyán behúzhatnak a csőbe egy hasonló "teszttel".

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése