11. okt Szupergyors chip kerül az új iPad Prókba

Szupergyors chip kerül az új iPad Prókba

Almás Pletykák   |   2018.10.11 - 11:34   |   Írta: L Ferenc   |   1606

Már nem kell sokat várnunk az A12-nél is erősebb chipsettel szerelt új almás tabletekre.

A legfrissebb pletykák szerint az Apple várhatóan még októberben le fogja leplezni high-end kategóriás táblagépének következő generációs kiadását. A nemrégiben kijött iPhone Xs okostelefonokban lévő A12-es chipset sem nevezhető éppen gyengének, sőt, jelenleg nincs ennél erősebb mobil chipkészlet, azonban az új iPad Prókban még ennél is potensebb hardver fog landolni.

Az új felsőkategóriás Apple tabletekben a vadonatúj A12X SoC teljesít majd szolgálatot, mely mind processzor, mind grafikusgyorsító fronton gyorsabbnak ígérkezik a normál A12-es chipsetnél. A következő generációs iPad Prók előlapját szinte káva nélküli érintőkijelző uralja, mely sokak örömére notch, vagyis kijelzősziget mentes. A Neural Engine-nel gyorsított legújabb Face ID az iPad Próra is megérkezik, és mind függőleges, mind vízszintes orientáció mellett használható lesz. 

Említést érdemel továbbá a kétféle kijelző képátló, a Wi-Fi és Wi-Fi+mobilnet verzió, a tévékre 4K HDR videók kiküldését támogató USB-C csatlakozó aljzat, illetve az új Apple Pencil és az új Magnetic Connector.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
09. dec

Limitált Karácsonyi Csomagajánlatok az iGlass-nél!

Tippek és trükkök

Együtt jobban megéri! Teljes védelem és Extra erős kábel akár 5500 Ft kedvezménnyel!

Bővebben

07. dec

Kiderült, hogy használhatjuk-e itthon az új Watch EKG-ját

Tech Hírek

Az Egyesült Államokban már feloldotta az Apple a Watch Series 4 legfontosabb újítását. Ezzel egy időben az is kiderült, hogy itthon megkerülhetjük-e a régiós korlátozást.

Bővebben