Így nézheted élőben az Apple iPhone-os Keynote-ját

Apple Hírek   |   2018.09.12 - 11:45   |   Írta: SzavaRicsi   |   2910
12. szept Így nézheted élőben az Apple iPhone-os Keynote-ját

Számos lehetőségük is van azoknak, akik követnék az Apple szeptemberi bemutatóját.

Ma, este hétkor, a szeptemberi szokásához híven az Apple bemutatja az idei iPhone-okat, néhány egyéb termékkel karöltve. Az iPhone Xc, Xs és Xs Plus, illetve a Watch Series 4 tuti, hogy felkerül a színpadra, de vajon érkeznek-e más kütyük az almás techcégtől?

A sokak által izgatottan várt közvetítésbe idén bevezetett egy örvendetes újítást az Apple, hiszen végre Twitteren is nézhetők lesznek a bemutatók. Ezen a platformon bizonyára az Apple hivatalos fiókjánál jelenik majd meg a stream.

 

A Twitter mellett a szokványos módon, az Apple hivatalos weboldalán is nézhetjük majd Safari és Windows Edge böngészőkből a cupertinóiak legfontosabb rendezvényét. A lapot még a bemutatók megkezdése előtt frissítik majd, hogy megjelenjen az ablak, amelyen követhetjük az történéseket.

Aki meg szeretné adni a módját, és egy Apple TV-vel játszaná le a rendezvényt, annak a Special Event alkalmazást kell letöltenie az eszközére, hiszen ezzel TVos-en is figyelemmel követhető a Keynote.

Amennyiben inkább velünk követnétek a bemutatókat, akkor van egy jó hírünk. Idén is közvetítjük a Keynote eseményeit! 18:00-tól ebben a cikkben olvashatjátok, hogy mi folyik éppen az Apple Parkban, ráadásul idén jó eséllyel magát az esemény élő közvetítését is nézhetitek ugyanitt.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése