Íme Kuo legújabb jóslata a hamarosan érkező Apple cuccokról

Almás Pletykák   |   2018.09.10 - 19:45   |   Írta: SzavaRicsi   |   3552
10. szept Íme Kuo legújabb jóslata a hamarosan érkező Apple cuccokról

Érkezett még néhány információmorzsa az iPhone-okról, a Watch-okról, az iPad Prókról és az új MacBook Airről.

Már csupán pár nap, és végre megtudjuk azokat a részleteket, amikről már majdnem egy éve folynak a találgatások. Szeptember 12-én bemutatják az új iPhone-okat, illetve remélhetőleg egy új Apple Watch, iPad Pro és végre egy frissített MacBook Air-t is leleplezhet az Apple. Lássuk, hogy mit jósol Ming-Chi Kuo, a neves Apple jós két nappal a bemutatók előtt.

Az iPhone-ok felhozataláról szóló eddigi pletykák mellé Kuo most hozzáfűzte, hogy a legolcsóbb, 6,1 colos LCD modell csak szeptember végén vagy október elején érkezhet a boltokba. A csúszást némi minőségbeli problémával magyarázza az összeszerelésben és a kijelzőkben. Ezúttal más néven, iPhone Xr-ként utalnak az LCD-s modellre, azaz ez a harmadik elnevezés, amire számíthatunk. Az előzőek az iPhone 9 és az iPhone Xc volt.

Az elemző megerősítette, hogy az iPad Prók esetében is megérkezik a Face ID, illetve a profi felhasználásra szánt tabletek lesznek az elsők az Apple iOS rendszert használó termékeinek palettáján, amely USB-C-re vált a megszokott Lightningról. Ezzel együtt 18W-os gyorstöltésre képes kábellel szállíthatják az iPad Prókat, amíg Kuo mostani álláspontja szerint az almás mobilok esetében marad a Lightning és az 5W-os töltés a gyári kábellel.

Az olcsó MacBookról is esett néhány szó, amely az elemzés szerint akár a 12”-es termékvonalat is felválthatja. A várhatóan Retina kijelzővel érkező almás laptop akár a Touch ID-s hitelesítést is örökölheti a MacBook Próktól, de a Touch Bar már hiányozhat a billentyűzet fölül. Bár ezzel talán többnyire meg tudunk majd békélni.

Okosóra fronton vékonyabb kávákra válthat a Watch, és végre elektrokardiológiai megoldásokat is felvonultathat az almás viselhető kütyü. Az elegancia mutatót egy kissé feljebb tolják, így kerámiára váltanak a hátlap esetében.

Abban biztosak lehetünk, hogy 12-én bemutatják az iPhone-okat, illetve a Watch-okra is szinte biztosan számíthatunk, de egyáltalán nem garantált, hogy az új MacBook és az iPad Pro is ugyanezen a rendezvényen kerül leleplezésre. A Mac esetében egyáltalán nem lenne meglepő, ha az Apple egy kicsit még húzná az idegeinket, és csak októberben derülne ki, hogy mit fejlesztettek a legdrágább tableten és a várhatóan legolcsóbb laptopon.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése