Így nevezhetik el az idei „olcsó” iPhone-t

Almás Pletykák   |   2018.09.09 - 20:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   4366
09. szept Így nevezhetik el az idei „olcsó” iPhone-t

Az iPhone 5s korát idézi az Apple mostani elképzelése.

Egy kínai mobilszolgáltató prezentációjáról szivárgott ki az a kép, amelyen állítólag a hamarosan bemutatásra kerülő iPhone-ok nevei szerepelnek. A friss infó szerint a kisebbik OLED-es mobilnak az iPhone Xs nevet adja majd az Apple, a 6,5”-es "nagytestvér" pedig a Xs Plus nevet kapja. Ez éppen szembemegy a 9to5Mac korábbi állításával, amely szerint a legdrágább 2018-as almás mobil szokatlan módon Xs Max néven érkezik majd.

A hangsúly ezúttal inkább az LCD kijelzős változaton van, hiszen ennek a modellnek eddig nemigen találgatták a nevét. A kínai dokumentum alapján nem iPhone 9, hanem iPhone Xc néven érkezik a legolcsóbb idei változat.

Az Apple egyedül 2013-ban mutatott be „c ” típusjelzésű iPhone-t, amely a színekre és az olcsóságra utalt. Ez mindkét értelemben passzol az idei LCD-s modellhez is, hiszen a társaihoz képest olcsónak titulált iPhone Xc-t a pletykák szerint a megszokottnál többféle, élénkebb színben is kiadja az Apple. Épp úgy, mint ahogyan az iPhone 5c esetében is tette.

Kuo, a neves almás elemző üveggömbje piros, kék, narancssárga, szürke és fehér színű változatokat jósolt a Xc-ből, míg a Xs és Xs Plus/Max modellekből csupán szürke, asztroszürke és arany kivitelekre számítunk.

Mellesleg a prezentáción az is leolvasható, hogy a dual SIM-es modellek később érkeznek majd, mint az iPhone Xs és Xs Plus/Max. Azt persze még mindig nem tudjuk, hogy pontosan mely régiókban lesznek elérhetők a két SIM-es modellek, de bízunk benne, hogy legalább a legdrágább 2018-as iPhone-ból hozzánk is érkezik majd ebből a típusból.

A MacRumors szaklap szerint a kínai szolgáltató információ általában igaznak bizonyultak a múltban, de ez természetesen egyáltalán nem garantálja azt, hogy ezúttal is bízhatunk a kiszivárogtatott adatokban. Mindenesetre már nem sokat kell várnunk, hogy az Apple bemutassa az új iPhone-okat a Steve Jobs Theather-ben, hiszen 12-én kerül megrendezésre a „különleges rendezvény”. Szokásunkhoz híven idén is élő blog útján, képekkel közvetítjük majd, hogy mi történik a helyszínen, így nálunk is nyomon követhetitek a cupertinóiak bemutatóját.

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése