Vezeték nélküli iPhone töltőt mutatott be a Tesla

Apple Hírek   |   2018.08.29 - 14:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   4243
29. aug Vezeték nélküli iPhone töltőt mutatott be a Tesla

Nagyot néznek majd, amikor azt mondod, hogy éppen a Teslád tölti a mobilod.

Bírod a Teslát, de borsosnak tartod a Model S árát? Megértjük. Jó hír lehet a számodra, hogy nem feltétlen kell húszmilliót fizetned, hogy legyen egy saját Teslád, hiszen 65 dollárért is beruházhatsz a legújabb termékükre. Az már csak hab a tortán, hogy ebben vezeték nélküli töltés is van, ellenben az autóikkal.

Közel 18 000 forintért persze nem autót kínál az amerikai gyártó, hanem powerbankot, de nem is akármilyet. Qi szabványnak megfelelőt, amellyel akár vezeték nélkül is tolhatsz a mobilod üzemidején. A 6000 mAh-ás töltő ugyan nem olyan menő, mint bevenni Budapest utcáit egy Model S-sel, de legalább a 65 dolláros kiegészítő is garantáltan a gyártó dizájnvonalát követi. A vezeték nélküli töltés teljesítmény 5W, ami a gyakorlatban nem valami acélos, de ezen felül beépített USB-C kábelt és egy hagyományos USB csatlakozót is találunk az új "zsebtelepen".

A bökkenő számunkra csupán annyi, hogy a Tesla nem szállítja az Egyesült Államokon és Kanadán kívül ezeket a termékeit, így ha szeretnénk egy vezeték nélküli Tesla töltőt, akkor vagy repülőre kell szállnunk, vagy meg kell kérnünk egy amerikai ismerőst, hogy postázzon. Hasonlóképp jutottunk hozzá mi is ehhez a Tesla asztali töltőhöz, amit videóban is bemutattunk.

A Tesla vezeték nélküli töltője eltűnt a weboldalról, így jelenleg nem tudjuk linkelni a termék oldalát. Amint újra elérhető lesz, beteszünk egy linket ebbe a cikkünkbe.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése