Sztárözönnel érkezik a Carpool Karaoke az Apple Music-ra

Apple Hírek   |   2017.05.30 - 23:37   |   Írta: Pausch Rita   |   1544
30. máj Sztárözönnel érkezik a Carpool Karaoke az Apple Music-ra

Végre megvan a hivatalos dátum is!

Az Apple rátette a mancsát a Carpool Karaoke című, az Amerikai Egyesült Államokban hatalmas sikert aratott műsorszámra. Igazából ez az egész autós karaoke – amit hazánkban több leleményes celeb is igyekezett hungarizálni –, nem is önálló műsorként indult. Eredetileg a tévés személyiség James Corden késő, késő esti műsorának (Late, Late Show) részeként futott, és már eleve Corden egy másik műsorból csente az ötletet.  Aztán az Apple elkezdte hirdetni, hogy a műsorrészlet önálló sorozattá növi ki magát, méghozzá saját zenei szolgáltatásban.    

Már februárban promózták, hogy óriási sztárözönnel készülnek az Apple Music szolgáltatásban.  Aztán nagy, nagy csend következett, pedig áprilisi kezdésről volt szó. Ez viszont jól elmaradt. Most viszont Eddy Cue elcsiripelte a Twitteren, hogy augusztus 8-tól várható az autós karaoke show.

 

 

Aztán persze az Apple is megerősítette a hírt sajtóközleményében. A tematika is megújul majd, ugyanis James Corden műsor- és autóvezető szerepét más hírességek is betöltik, még izgalmasabb elegyeket alkotva a prominens vendégsereggel. Ám a korábbiaktól eltérően nem csak zenészekkel találkozhatnak majd a nézők, hanem sportolókkal, színészekkel és televíziós személyiségekkel is. 

A tervek szerint az epizódok csak az Apple zenei szolgáltatásából lesznek elérhetőek, csak az előfizetők számára és augusztus 8-tól keddenként jelennek meg a világ mintegy 100 országában. Így feltehetően nálunk is. Aki még nem élt azzal a lehetőséggel, hogy 3 hónapig ingyen kipróbálja az Apple zenei szolgáltatását, lehet, hogy érdemes már a nyarat kihúznia és megvárni ezt a műsort. Biztos nagy durranás lesz! Egy ki ízelítő a nevekből: Will Smith, Shakira, Trónok harca színésznők, Alicia Keys, John Legend, LeBron James és még sokan mások.   

Íme, ez előzetes videó:

 

 

Forrás: AppleRider/CultofMac

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése