Ízelítőt kaphatsz az Apple Music új sorozatából! [update]

Tech Hírek   |   2017.02.13 - 21:43   |   Írta: Pausch Rita   |   1981
13. feb Ízelítőt kaphatsz az Apple Music új sorozatából! [update]

A James Corden nevével fémjelzett, népszerű Carpool Karaoke műsor beköltözik az Apple Music-ra.

A vasárnap zajlott, 59. Grammy-díjátadót megszakító reklámblokkokat nem másra használta az Apple, mint a közeledő, új sorozatának bemutatójára.

Eredetileg James Corden esti műsorának, The Late Late Show with James Corden részeként vált igazán népszerűvé, az internetre is számtalan epizóddal felkerült Carpool Karaoke. A műsor lényege, hogy a showman beültet maga mellé híres zenészeket a kocsijába és miközben beszélget velük, éneklésre biztatja őket. Ült már mellette Rod Stewart, Sia, Madonna, Britney Spears, Stevie Wonder, Lady Gaga, sőt a legelső adás pl. a nemrég elhunyt George Michael közreműködésével készült.

 

 

Mostanra azonban az emberek annyira megszerették az autókázós karaoke show-t, hogy önálló műsor készül belőle, méghozzá az almás cég megbízásából, Carpool Karaoke: The Series címmel, sorozat formájában. Az Apple Music számára készült tartalomhoz 16 félórás részt rendelt meg a cupertinói vállalat, és kicsit eltérnek az eredeti koncepciótól. A műsort nem fogja minden adásban Corden vezetni, hanem különféle hírességeket ültetnek egymás mellé. Ráadásul még csak nem is kizárólag zenészeket!

A Grammy alatt bemutatott ízelítő videó alapján jó kis epizódok várhatók, ám azt sajnos nem tudni, hogy mikor. Az az egyetlen biztos, hogy Cordenen kívül olyan hírességek szerepelnek majd benne, mint Will Smith, Billy Eichner, a Metallica együttes, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena és Shaquille O’Neal. A reklám végén viszont csak annyi derül ki, hogy a műsor hamarosan érkezik az ingyenesen kipróbálható Apple Music-ra. Pontos dátumot viszont még nem tudni.

Update 02.16. Kikerült egy második, hosszabb videó is, amiben már látszik, hogy a Carpool Karaoke egészen új szintre kerül. Nem csak azért, mert helikopter dalolásra is sor kerül az egyik részben, de őrültebbnél őrültebb jelenetek árulkodnak arról, hogy mennyire szórakoztató lesz a műsor. Végre dátum is van, az Apple Music - Carpool Karaoke: The Series áprilisban érkezik. Izzítsátok az Apple Music fiókokat, ez nagy buli lesz!

 

 

Kíváncsian várjuk!

Forrás: The Verge

Köszönjük a AppleRider-nek, hogy felhívták a figyelmünket az újabb videóra! 

Kapcsolódó cikk:
Az Apple zenei videókat készít?
James Corden szerepel az új Apple Music reklámban​
Taylor Swift táncikál a legújabb Apple Music reklámban



Kommentek megjelenítése