Az Apple zenei videókat készít?

Apple Hírek   |   2015.07.12 - 23:25   |   Írta: Pausch Rita   |   788
12. júl Az Apple zenei videókat készít?

Eddig négy videót készített az Apple a saját berkein belül a kedvenc Apple Music sztárjainak. Vajon lesz folytatás?

Az Apple Music zenei szolgáltatás az Apple-t egészen új utak felé viszi. Zenehallgatás, közösségi oldal és rádióállomás mellett az almás cég újabban az előadóinak házon belül oldja meg a zenei videók készítését.

Így történt ez a Beats 1 rádiónál műsorvezető szerepkörben debütáló Pharrell Williams (Freedom) és Drake (Energy) dalához készül videóknál, valamint Eminem „Phenomenal” klipjénél. Sőt elvileg hétfőtől lesz elérhető az Apple Music-on egy szintén házon belül készített videó M.I.A. újonnan megjelenő dalaihoz.

Bármilyen őrült ötletnek is tűnhet az Almától zenei videók készítése, valójában jól jöhetnek a művészeken túl magának a cégnek is, hiszen így egyedi tartalmakat állíthatnak elő, ami akár rajongók tömegét is odavonzhatja az Apple Music-ra.

A Pitchfork.com értesülései szerint olyan újabb híres előadók készülnek közös munkára az Apple-lel, mint a Purity Ring, Diddy és James Bay. Az Apple rajongói és híroldalakon már annak a lehetőségeit találgatják a felhasználók, hogy micsoda termékek követhetnék ezt a vonalat, mint például a várva várt Apple TV megújulása.

Nos, mindez a jövő kérdése. Mi pedig kíváncsian várjuk.

Forrás: 9to5Mac – Benjamin Mayo, Pitchfork – Amy Phillips
Kép forrása: Apple

 


Kommentek megjelenítése