Megjelenéskor nem lesz csoportos FaceTime az iOS 12 és a macOS Mojave rendszereken

Almás Pletykák   |   2018.08.13 - 20:49   |   Írta: Máté Gergő   |   2504
13. aug Megjelenéskor nem lesz csoportos FaceTime az iOS 12 és a macOS Mojave rendszereken

Az egyik legjobban várt funkció, a csoportos videóbeszélgetés debütálása késhet.

Friss hírek szerint a következő hónapban megjelenő iOS 12 és macOS Mojave rendszerek megjelenésére nem készül el a Group FaceTime, vagyis a csoportos FaceTime funkció. A 32 résztvevőig bővíthető videóbeszélgetésre még várnunk kell egy kicsit. Sokan attól tartanak, hogy a Group FaceTime olyan későn jelenik majd meg, mint az iOS 11 új funkciójaként beharangozott AirPlay, ami majdnem egy évvel később debütált, az iOS 11.4 rendszerrel, azonban reméljük ennél sokkal kevesebbet kell várnunk és már idén ősszel kipróbálhatjuk a csoportos videóbeszélgetést.

Összegezve: a Group FaceTime el lett távolítva az iOS 12 rendszerből és leghamarabb idén ősszel fog megjelenni. Az Apple valószínűleg a 12.1-es vagy a 12.2-es rendszerben teszi elérhetővé és nem kell attól tartanunk, hogy a 12.4-es iOS verzióig, (tehát jövő tavaszig) kell majd várnunk rá, ahogy az AirPlay 2-re.

A csúszás ellenére reméljük, hogy még szeptemberben kipróbálhatjuk a csoportos FaceTime beszélgetést iPhone, iPad és Mac készülékeken.

Forrás: AppleRider / 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése