Kuo jóslata: ezeket tartogatja még idénre az Apple

Almás Pletykák   |   2018.07.13 - 10:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   3076
13. júl Kuo jóslata: ezeket tartogatja még idénre az Apple

A híres Apple jós szerint az iPhone-ok mellett az iPad Próra és a Watch-okra is komoly frissülés vár.

A mostanra a TF International Securities-nek dolgozó Ming-Chi Kuo az idei évben eddig az iPhone-okról írta a legtöbb elemzését. Persze nem lehet egész évben csak az okosmobilokról beszélni, így Kuo kiadott egy kiegészítést, amelyben ír néhány szót a cupertinóiak többi termékéről is.

iPhone-ok

Ahogyan azt már többször is megírtuk, Kuo is azt az igét hirdeti, hogy az Apple három termékkel támad idén okostelefon-fronton. A legolcsóbb modell egy 6,1 colos LCD kijelzős mobil lehet, ami felett egy 5,8 colos OLED-es iPhone X utód állhat, a zászlóshajó szerepét pedig egy 6,5 colos OLED paneles iPhone X Plus néven emlegetett mobil töltheti be.

iPad

Az almás tabletek területén az iPad Prókra várhatnak frissítések. A leghíresebb Apple jós szerint az Apple drágább tabletjeibe is érkezik a FaceID, amellyel egyben búcsút is inthetünk a Főgombnak. A teljesen új külsejű 12,9 colos változat mellett érkezhet egy új 11 colos verzió is.

Mac

Kuo erősebb processzorokra számított a MacBook Pro családtól, ami már meg is valósult, hiszen az Apple tegnap rántotta le a leplet a frissített profi felhasználásra tervezett laptopjairól. Egy jobb kijelzős iMacre is számt, illetve Kuo szerint végül a Mac minit is leporolhatja az Apple, hogy erősebb hardvert kapjon a kicsike. A MacBook Air vonalnak vége szakadhat, de aggodalomra nem igazán lehet okunk, hiszen a jóslat szerint az Apple-től érkezik idén a sokat emlegetett olcsó MacBook, csak a pehelykönnyűséget jelző névnek intenek búcsút a cupertinóiak.

Watch

Érkezhetnek a nagyobb kijelzős Apple Watch-ok is. Kuo 1,57 illetve 1,78 colos kivitelekre számít, amelyekben egy, az eddiginél fejletteb szívritmus-monitor is helyet kap majd.

A TF International Securities elemzője továbbá felhívja rá a figyelmet, hogy megeshet, hogy az Apple késik majd az idén ősszel bemutatott termékek leszállításával. Emellett azt sem tartja kizártnak, hogy a vártnál valamivel gyengébb lesz a kereslet az Apple frissített termékeire. Mindezeket egybe véve azt bizton állíthatjuk, hogy ha igaz a jóslat, akkor komoly frissítésekkel készül idén őszre az Apple, amelyek a termékpaletta nagyrészét érinteni fogják.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése