Már ősszel leáldozhat az iPhone X és SE csillaga

Almás Pletykák   |   2018.07.10 - 10:00   |   Írta: N Marcell   |   6312
10. júl Már ősszel leáldozhat az iPhone X és SE csillaga

Az elemzők szerint az új iPhone-ok mindent visznek majd, nem lesz szükség ezekre az eszközökre.

Az őszi megjelenéshez közeledvén egyre csak nő az idei iPhone-ok körülötti felhajtás. A mai nap a BlueFinResearch adta ki legfrissebb elemzését, amely szerint az Apple el fogja tüntetni az iPhone X-et és SE-t a termékpalettájáról azért, hogy az összes figyelem az iPhone 9-re, 11-re és 11 Plus-ra összpontosuljon. 

Az elemzők elképesztően nagy keresletet jósolnak az idei telefonokra, mivel “az elmúlt évek iPhone-jaiból hiányzott a jelentős frissítés”. Szerintük ezért az Apple több mint 90 millió darabot gyárt majd le az idei iPhone-okból - csak ebben az évben! 2019 első félévében még egyszer ennyire számítanak. Ez sokkal több, mint amennyit általában látunk.

“Az elemzők véleménye szerint az Apple 28 millió darab iPhone-t gyárt majd le 2018 őszén, további 63 milliót az év vége előtt. Ezek után 46 milliót 2019 első negyedévében, majd még egyszer ennyit a másodikban. Ezek a számok jóval a megszokott gyártási mennyiség fölött vannak.”

A szakemberek is alátámasztották azt, amit már mindenki kitalált: az iPhone 11 Plus az iPhone X méretét keveslő felhasználóknak imponál majd, az iPhone 9 pedig a pénztárcabarátabb eszközt fogja jelenteni. Azt még hozzáfűzték, hogy szerintük az iPhone 8 továbbra is megmarad a választék részeként, ő fogja a spektrum alját képviselni. Az iPhone X-nek és SE-nek viszont búcsút inthetünk, hiszen ezen termékek forgalmazása nem fog többé az Apple érdekében állni. 

Nem ez az első eset, hogy az iPhone X őszi “halálát” jósolják, de azt figyelemben kell tartani, hogy ezek csak elemzések, az Apple pedig egy gyakran kiszámíthatatlan cég. Ettől függetlenül a jósolt dolgok meglehetősen logikusak, így simán lehet, hogy igazuk lesz a BlueFinResearch szakembereinek. Ősszel minden kiderül! 

Forrás: AppleRider / 9to5mac

Kapcsolódó cikkek: 

 


Kommentek megjelenítése