Kuo: ilyen színekben pompáznak majd az idei iPhone-ok

Almás Pletykák   |   2018.07.05 - 14:45   |   Írta: SzavaRicsi   |   1966
05. júl Kuo: ilyen színekben pompáznak majd az idei iPhone-ok

Olyan választékkal kecsegtethet idén, mint az iPhone 5c idejében.

Ming-Chi Kuót, a híres Apple jóst mindannyian féltettük, amikor otthagyta a KGI Securities-t. Szerencsére a munkahelyváltás nem gátolta meg attól, hogy újabb és újabb megbízható elemzésekkel rukkoljon elő időnként. Márpedig Kuo eddig csak ritkán tévedett, ha az Almás tech cégről van szó.

A világ legpontosabb Apple jósa szerint is három iPhone érkezik idén. Egy 6,5 inches OLED kijelzős X Plus modell, ami a tavalyi iPhone X-zel megegyezően 1000 dolláros árcédulával kerül majd a polcokra, egy 5,8 colos frissített X, ami 100 dollárral olcsóbb lesz, a belépőszintet pedig egy LCD paneles mobil képviseli majd, amelynek árát 700 dollár körülire saccolják.

Kuo szerint idén hasonló színválasztékra számíthatunk, mint az iPhone 5s és 5c megjelenésének idején. A 6,5 colos csúcs iPhone esetében fekete, fehér és arany színválasztékra számít, míg a legolcsóbb modellnél a szürke, fehér, kék, piros és narancssárga színek közül válogathatunk.

A tavalyihoz képest kedvezőbb árak, illetve a színválaszték gyarapodása miatt az elemzés szerint az Apple az idei okostelefonjaival is nagyot kaszál majd. Kuo emellett arra számít, hogy az eladások több mint felét az LCD modell teszi majd ki, az OLED-es Plus változat pedig marad az "early adopterek" pályája.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése