Disney újdonságok a frissült Clips alkalmazásban

Alkalmazások - Játékok   |   2017.07.22 - 18:00   |   Írta: Pausch Rita   |   2484
22. júl Disney újdonságok a frissült Clips alkalmazásban

Most már Mickey egérrel és Agymanókkal is turbózhatod a videóidat és képeidet a Clipsben.

Az Apple márciusban megjelent, igazán egyszerűen használható videó- és képszerkesztő, -megosztó alkalmazásával jól meglepte a felhasználókat. Az app április óta a magyar almás áruházból is letölthető! Most pedig megérkezett az első ráncfelvarrása is, és új ingyenes tartalmakkal bővült. Nem is akármilyenekkel!

 

 

A videókhoz (képekhez) immár klasszikus Disney és Pixar karakterek matricáit is hozzá lehet adni. A Clips 1.1-be Mickey és Minnie egerek, Donald és Daisy kacsák is költöztek, de találkozhatunk a Toy Story és az Agymanók cuki figuráival is. Igényeink szerint válogathatunk közülük, az eddigi matricák és hátterek között.

Érkezett a „Disneységek” mellé 10 új animált háttér és 12 poszter is a drámaibb grafikákért és hátterekért.

Az alkalmazás hihetetlenül egyszerűen használható. A középen található piros gomb lenyomásával tudunk felvételeket (fotó, videó) készíteni, és aztán ezeket sorrendbe rendezni, összevágni, akár zenei aláfestéssel, akár animált szöveggel ellátni.

Elérhető minden iOS eszközre és ingyenesen letölthető, ahogy a legújabb frissítése is azoknak, akik már felhasználói. Bővebben olvashattok az alkalmazásról az Apple honlapján.

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk:  




Kommentek megjelenítése