Megérkezett a Clips, az Apple új alkalmazása Magyarországra

Apple Hírek   |   2017.04.10 - 23:30   |   Írta: Pausch Rita   |   2703
10. ápr Megérkezett a Clips, az Apple új alkalmazása Magyarországra

Már tölthetitek az almás cég új, ingyenes, videódíszítő alkalmazását.

A Clips alkalmazást a március 21-i, bemutató nélküli eszközmegjelenések napján jelentette be hivatalosan az Alma, április 6-tól pedig már le is tölthető. Igen, nálunk, a magyar áruházból is!

Az alkalmazás teljesen ingyenes és elég egyszerűen használható. Elérhető iPhone és iPad készülékekre is. Egy egészen új lehetőséget teremt a videók készítésére és megosztására a különféle üzenetküldő és közösségi felületeken.

 Az elkészített videók könnyű szerkesztésére nyújt megoldást, sőt ennél is többre, hiszen zenével, matricákkal, feliratokkal is könnyedén elláthatjuk ezeket. Az almás cég sajtóközleménye szerint „az alkalmazás egy teljesen új lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy iPhone vagy iPad készülékükön videókkal kifejezhessék önmagukat”.

A középső piros gomb lenyomásával és nyomva tartásával videókat, fotókat készíthetünk, de akár az Albumokból is hozzáadhatunk tartalmat. Persze nem kell megijedni, a piros gombot egy mozdulattal ki (be?) is lehet akasztani (balra húzva), ha hosszabb anyagot készítünk, és nem akarjuk, hogy az ujjunk görcsöt kapjon.   

Az Élő feliratok is elég mókás lehetőségeket rejtenek, a felvétel után a szavak akár cserélhetők, szerkeszthetőek. Lehetőség van egyből filterrel is videózni, sőt egyetlen érintéssel képregényhősökké is válhatunk, de magyar feliratokkal, emojikkal és szövegbuborékokkal is elláthatjuk a videóinkat.

Miután kész a műalkotás a Clips ösztönöz, hogy osszuk meg iMessage üzenetben, vagy közösségi felületeken, de nyugodt szívvel le is menthetjük, ha inkább csak a móka kedvéért készítettünk ilyen videót.  Töltsétek le, próbáljátok ki! Igazán jó móka.

Innen le tudjátok tölteni: Clips

Több infó itt: Apple/Clips HU

Kapcsolódó cikkek:
Clips az Apple új videós alkalmazása
4 meglepő választás az Apple-től
Magyarországon a piros iPhone 7-esek



Kommentek megjelenítése