Hivatalos Apple Watch 10 magyar árak

Apple Hírek   |   2024.09.10 - 05:43   |   Írta: ARPII   |   588
10. szept Hivatalos Apple Watch 10 magyar árak

Nagyobb, vékonyabb, és mostmár titán.

Szeptember 9-én ismét egy Apple esemény részesei lehettünk, ahol több különböző termékkategória is megkapta az éves frissítését. Elsőnek az Apple Watch család gazdagodott pár új taggal, az Apple Watch 10-zel, és a csúcsmodell Apple Watch Ultra 2, modell frissítést ugyan nem, viszont egy újabb színt kapott. Ez nem más mint a fekete, ami így már a második opciónk a természetes titánium szín mellett. Valamint kaptunk egy negyedik generációs USB-C-s AirPods-ot is.

Az esemény megkoronázásaként bemutatkozott az új iPhone 15 széria, még pedig négy új modellel. Az alap modellek a 6,1 hüvelykes iPhone 16, és a 6,7 hüvelykes iPhone 16 Plus. A csúcskategória képviseletében pedig a 6,3 hüvelykes iPhone 16 Pro, és a 6,9 hüvelykes iPhone 16 Pro Max.

 

Apple Watch 9 és Apple Watch Ultra 2 Árak és Vásárlás a HasznaltAlmán - hamarosan

 

Kezdjük a sort az Apple sztenderd órájával, az Apple Watch 10-zel, ami két különböző méretben (42mm, illetve 46mm), illetve szintén csak kettő kivitelben (alumínium, illetve titán) lesz elérhető.

 

A kisebb 42mm-es modell 189 990 Ft-ról indul, aluminium házzal, és gumi vagy textil szíjjal. Itt nyolc különböző típus, és végtelen szín közül választhatunk, ami a szíjakat illeti. Az aluminium házat illetően három opciónk van, kozmoszfekete, rozéarany és ezüst. Ezek közül az első pedig egy fényes kivitel, míg a másik kettő matt.

 

Ezt titán házzal, rozsdamentes acél szíjjal, és eSIM-mel (ami alapból jár a titán mellé) pedig akár 329.990 Ft-ra is feltornázhatjuk. Itt natúr (titán), arany, ezüst és palaszürke színek közül választhatunk. Amennyiben pedig nagyobb csuklónk lenne, vagy szimplán csak szeretnénk egy méretesebb kijelzőt, akkor a 46mm-es modell 329.990 Ft-tól lesz elérhető számunkra, titán házzal házzal, és gumi, vagy textil szíjjal.

 

Természetesen itt is elérhető a rozsdamentes acél szíjas kombináció, eSIM-mel (alap), ez a kínálat teteje, ezért 379.990 Ft-ot kell majd fizetnünk, vagy 474.000 Ft-ot, a Láncmentes szíj esetében.

 

A tápláléklánc csúcsán pedig ott csücsül az Apple Watch Ultra 2. Itt új modell nem érkezett, viszont kaptunk egy új színt és egy új szíjat. A két színünk a natúr (titán) és a fekete (titán).

 

Ez az új szín lenyűgözően szép, és magával ragadó, és egy öltönnyel is könnyeb lesz majd talán így felvenni.

Ennél az óránál már négy szíj közül választhatunk, Alpesi, Terep, a búvárkodás szerelmeseinek ott az Óceáni, az ár pedig egységesen 379.990 Ft. Ez azonban itt nem ér véget, ugyanis az idei exkluzív szíj a Titán milánói, ami 429.990 Ft-ra tornássza fel az óra árát.

 

Az előrendelés megkezdődött, az órák pedig szeptember 20-tól lesznek kaphatóak, és vehetjük őket kézbe.

 

Forrás: Apple

 

Kapcsolódó tartalmak:




Kommentek megjelenítése