Megérkezett az új Apple Watch SE

Apple Hírek   |   2022.09.07 - 19:55   |   Írta: Hidasi Ákos   |   9790
07. szept Megérkezett az új Apple Watch SE

Az Apple ma este bejelentette az Apple Watch SE új generációjának érkezését, ez minden, amit elárultak az óráról.

Az új Apple Watch SE generáció három színben lesz elérhető: éjfekete, ezüst, illetve csillagfény színekben. 

Az előző generációhoz képest nem történt óriási változás a kinézetet illetően, az egyetlen jelentősebbnek mondható frissítés az óra hátlapján történt, a hátlapok színe ugyanis megegyezik majd az óratest színével.

A koherensebb kinézeten kívül azonban más, izgalmasabbnak ígérkező változások is érkeznek majd a második generációs Apple Watch SE órákkal. Az új SE órák ugyanis tartalmazni fogják ugyanazokat a mozgásérzékelőket és ütközés felismerés funkciókat, amelyek az újonnan bemutatott 8. generációs Apple Watch is. Ezeknek a frissen bemutatott biztonsági funkcióknak köszönhetően az órák nem csak azt lesznek képesek felismerni, ha elesünk, hanem azt is, ha autóbalesetet szenvedünk, ezután pedig természetesen a rendelkezésünkre áll az esetlegesen szükséges segélyhíváshoz.

Az új generációs Apple watch SE összességében véve is gyorsabb lesz az elődjénél, mindent egybevetve egy 20%-os előnyt tudhat a magáénak.

 

Az Apple Watch SE órák optimális választást jelenthetnek abban az esetben, amennyiben egy Apple termékeket használó család legfiatalabb tagjainak szeretnénk órát választani. Ezt az Apple is pontosan tudja, és pont erre a szituációra gondolva tette lehetővé azt, hogy a Family Setup-on keresztül a gyerekek SE óráit a szülők IPhone-jaihoz kapcsolhassuk.

Az órák ára a következő módon fog alakulni: Az alapmodell 249$-ba, azaz nagyjából 100.000 forintba fog kerülni, míg a mobilinternet kapcsolatra is képes verzió ára 299$, azaz megközelítőleg 120.000 forint lesz.

 

Kapcsolódó tartalmak




Kommentek megjelenítése