Az Apple új HomePod mini színeket és új Apple Music előfizetést mutatott be

Apple Hírek   |   2021.10.18 - 21:06   |   Írta: ARPII   |   1333
18. okt Az Apple új HomePod mini színeket és új Apple Music előfizetést mutatott be

Színesebb hangszórók, és olcsóbb zenehallgatás.

Az Apple számos remek hardvert mutatott be az október 18.-án megrendezett "Unleashed" eseményén. Többek között ide tartozik a harmadik generációs AirPods is, ami már a Pro testvér megjelenését kapta, róla itt olvashattok bővebben. Ezek mellett megjelent még az új M1 Pro illetve M1 Max processzorokkal meghajtott MacBook Pro vonal, ami 14, illetve 16 colos modellekkel bővült, róluk pedig itt olvashattok bővebben.

 

HomePod mini

Továbbá ide tartozik még a HomePod mini frissítése, amit hardveresnek is lehetne mondani, azonban csak új színekről beszélhetünk, egészen pontosan háromról: citromsárga, narancssárga és kék. Ezek mellett természetesen továbbra is elérhető marad a fehér és az asztroszürke modell is.

Ezek az új variánsok novembertől lesznek elérhetőek, igaz nem nálunk, ugyanis kis hazánkban hivatalosan még a mai napig sem kapható HomePod, csakis viszonteladóktól.

 

Apple Music

Emellett szoftveres audió újítás is érkezett, az Apple Music egy új előfizetési módjaként, amit a vállalat „Voice Plan”-nek hív, és $4,99-be (kb.: 1 500 Ft) fog majd kerülni havonta. Ez az előfizetés Siri köré lesz majd építve, ugyanis rajta keresztül tudjuk majd elérni az Apple Music-on megtalálható több mint 90 millió zeneszámot.

Ez azt jelenti, hogy a felhasználók kizárólag a hangjuk segítségével érhetik majd el a zenéiket, lejátszási listáikat, és albumjaikat az Apple Music-on keresztül, iPhone-nal, iPad-del, AirPods-dzal és HomePod mini-vel. Ebben az esetben is kapunk majd ingyenes próbaverziót, viszont most csak mindössze hét napot.

 

Természetesen az Apple készült egy kis extrával is a felhasználók becsábítására, névlegesen a hangulat és aktivitáshoz passzoló új lejátszasi listákkal. Így például megkérhetjük Siri-t, hogy játtszon le zenét, ami passzol a vacsora party-nkhoz, vagy éppen valami chilleset.

 

Az előfizetés egyelőre csak 17 kiválasztott országban (Ausztrália, Ausztria, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Hong Kong, India, Írország, Olaszország, Japán, Mexikó, Új Zéland, Spanyolország, Taiwan, Egyesült Királyság és Amerika) területén lesz elérhető, az ősz folyamán. Azonban minden bizonnyal hamarosan hazánkba is megérkezhet majd, ez a pénztárcabarát előfizetés.

 

Forrás: Apple

 

Kapcsolódó tartalom:
Kommentek megjelenítése