Az Apple bemutatta az AirPods 3-at – árak és megjelenés

Apple Hírek   |   2021.10.18 - 19:22   |   Írta: ARPII   |   3170
18. okt Az Apple bemutatta az AirPods 3-at – árak és megjelenés

Remek új funkciók, és megkapó dizájn.

Az Apple számos remek hardvert bemutatott az október 18.-án megrendezett "Unleashed" eseményén. Többek között ide tartozik az új M1 Pro illetve M1 Max processzorokkal meghajtott MacBook Pro vonal, ami egy 14, illetve 16 colos modellekkel bővült, róluk itt olvashattok bővebben.

Az új, harmadik generációs AirPods megkapta a Pro verzió dizájnját. Persze azért nem egy az egyben, láthatóak ugyanis kisebb eltérések, például a gumiharang, ami a harmadik generációs modellen nem található meg, ezt leszámítva viszont megszólalásig hasonlít a két eszköz.

Illetve azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az új modell még a Pro alá tartozik hierarchia szempontjából, ennek pedig legfőbb oka az aktív zajszűrés, amit csak az AirPods Pro-ban találhatunk meg az Apple fülhallgató felhozatalában.

 

Szoftveres téren érdemes még kiemelni a Spatial Audiót, ami szintén megtalálható az eszközben. Emellett az eszköz támogatja a Find My (Lokátor) rendszerét is, valamint a szárak már nyomásérzékenyek is.

Bemutatkozott továbbá az Adaptive EQ is, ami automatikusan állítja majd a hangzást, attól függően, hogy éppen mit hallgatunk. Emellett izzadtság tűrő is az eszköz, ami edzések során jól jöhet majd. Ez egészen pontosan IPX4-es védettséget jelent, vagyis cseppálló az eszköz.

 

Üzemidő téren túl is szárnyalja a harmadik generáció a Pro-t, ugyanis akár hat órát is kibírhat egyetlen töltéssel, maga a fülhallgató, tokkal együtt pedig elérheti az akár 30 órát is, ami nagy ugrás, ugyanis az AirPods-ok eddig nem az üzemidejükről voltak híresek.

Illetve öt perc töltés egy óra zenehallgatásra lesz majd elég. Végül pedig érdemes megemlíteni még a MagSafe támogatást is, ami sokkal kényelmesebbé teszi majd a vezeték nélküli töltést.

 

Ami a hivatalos magyar árakat illeti, a harmadik generációs AirPods 74 990 Ft-ért lesz majd megvásárolható, illetve akár már ma is előrendelhetjük az eszközt.

 

Forrás: Apple

 

Kapcsolódó tartalom:
Kommentek megjelenítése