Új iPhone 12-eseket mutatott be az Apple

Apple Hírek   |   2021.04.21 - 08:49   |   Írta: L Ferenc   |   2105
21. ápr Új iPhone 12-eseket mutatott be az Apple

Az új okostelefonok első példányait április végén vehetjük kézbe.

Az Apple legutóbb tavaly októberben jelentett be új mobiltelefonokat, ekkor debütált az iPhone 12 mini, az iPhone 12, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max. Az amerikai vállalat most ismét új okostelefonokkal rukkolt elő, igaz ezek nem teljesen új modellek, hanem már piacon lévő készülékek új változatai. 

Az új iPad Pro, iMac és Apple TV 4K árnyékában leleplezett újdonságok konkrétan a lila iPhone 12 mini és az ugyancsak lila iPhone 12. A két készülék alumíniumból készült oldalai és üveg hátlapja is lila színben pompázik. Az újdonságokra április 23-tól, vagyis most péntektől lehet leadni előrendeléseket, az első példányokat pedig április 30-án, vagyis jövő hét pénteken lehet majd kézbevenni. 

A lila iPhone 12-esek mellett új kiegészítőket is bejelentett az Apple, ilyen például a sötétlila MagSafe Leather Case és Leather Sleeve, ezenkívül pedig Capri Blue, Pistachio, Cantaloupe és Amethyst színű szilikontokok is érkeztek, az Arizona fantázianevű Leather Walletről nem is beszélve. Ezek az új termékek máris elérhetők a kereskedelmi forgalomban. 

Greg Joswiak, az Apple globális marketingért felelős alelnöke a bejelentés kapcsán azt nyilatkozta, hogy jelenleg az iPhone 12 a világ legnépszerűbb okostelefonja, illetve hozzátette, hogy az iPhone 12 termékcsalád tagjai 99 százalékot meghaladó vásárlói elégedettséggel büszkélkedhetnek. 

Az iPhone 12 mini és iPhone 12 eddig kék, zöld, fekete, fehér és vörös változatban készült, ezek mellé csatlakozik most be az új lila változat. 

Az iPhone 12 mini legolcsóbban 300 ezer forint ellenében lehet a miénk, ennyibe kerül ugyanis az 5,4 colos kijelzős kompakt készülék 64 GB-os alapmodellje. A 128, illetve 256 GB-os változatok hivatalos listaára rendre 322, illetve 366 ezer forint.

A 6,1 colos érintőkijelzővel felvértezett iPhone 12 alapmodellje 350 ezer forint ellenében vonultat fel 64 GB flashmemóriát. A 128 GB-os változat 372 ezer forintba kerül, a 256 GB-os csúcsmodell árcéduláján pedig 416 ezer forintos összeg olvasható. A készülékek dobozában csak egy USB-C/Lightning kábel található, a töltőfejet külön kell megvásárolni.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése