Apple Card és podcastdömping: a mai keynote kisebb bejelentései

Apple Hírek   |   2021.04.20 - 23:15   |   Írta: N Marcell   |   1196

Bár eltörpülnek az este folyamán bemutatott termékek mellett, de ne feledkezzünk meg róluk.

Az Apple a ma este tartott keynote-ja során a vásárlói lelkére kötötte, hogy a fizikai termékek mellett a szolgáltatásokról sem feledkeznek meg: már rögtön az elején újításokat mutatták be az Apple Card és a Podcastok kapcsán.

 

Apple Card

Ez itthon kisebb relevanciával bír, hiszen egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el az Apple és a Goldman Sachs által közösen kibocsátott hitelkártya. Ettől függetlenül érdemes lehet tudni, hogy áll a pénzintézet és a techóriás közös terméke, hátha egy szép napon nálunk is elérhetővé válik. 

 

 

Az Apple Card használata mostantól lehetővé teszi, hogy az egy családban élők összevonják a ‘credit score’-jukat - ez az USÁ-ban használt rendszer egyfajta megbízhatósági mutatóként szolgál a bankok felé. Minden 18 évnél idősebb felhasználó jelentkezhet a családba, így a fiatalok könnyebben építhetnek egy magasabb pontszámot, a régebb óta dolgozó és fizető szüleik segítségével.

 

Podcastok

Az Apple Podcastok alkalmazása is frissülni fog, új dizájnnal, és csatornákra lehetséges feliratkozással (értsd: előfizetéssel). Aki hajlandó havonta kicsengetni az összeget, az reklámmentes tartalmat, korai hozzáférést és egyéb extrákat kap. Az újítás nemsokára megjelenik, a világ 170 országában. 

 

 

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése