Bréking: Siri megsúgta mikor lesz a következő Apple esemény

Apple Hírek   |   2021.04.13 - 17:47   |   Írta: ARPII   |   1525
13. ápr Bréking: Siri megsúgta mikor lesz a következő Apple esemény

Csak kérdeznünk kellett.

Úgy tűnik Siri még mindig nem tud titkot tartani, ugyanis ismét elkotyogott egy fontos információt számunkra, mégpedig azt, hogy április 20-án végre Apple eseményen vehetünk részt, még ha csak virtuálisan is. Több mint valószínű, hogy aznap mutatkozik majd be az új iPad Pro, és talán a régóta várt AirTags-re is vethetünk majd egy pillantást.

 

Az Apple-nél nem nagyon haragudhatnak Siri-re a szivárogtatás miatt, hiszen Ő csak a munkáját végezte, válaszolt a kérdésünkre, amit feltettünk neki, ez pedig nem más volt, mint hogy: "When is the next Apple Event?", vagyis hogy mikor lesz a következő Apple esemény? Erre pedig a következő választ kaptuk a hölgytől:

 

The special event is on Tuesday, April 20, at Apple Park in Cupertino, CA. You can get all the details on Apple.com.

 

A válaszból kiderül, hogy a különleges esemény április 20-án lesz, az Apple Parkban. További információk miatt pedig nézzünk szét az Apple.com-on. Az esemény bizonyára most is egy előre rögzített felvétel lesz, sajnos közönség nélkül, amit majd élőben vetítenek le az Apple weboldalán és a YouTube-on.

Mi magunk is megpróbálkozhatunk a kérdéssel, azonban a hölgy nem minden esetben fog számunkra válaszolni az adott esemény információival, viszont a legtöbb esetben hajlandó megosztani velünk ezeket iPhone, iPad, Mac és akár HomePod-on keresztül is.

Az Apple a legtöbb esetben nagyjából egy héttel az aktuális esemény előtt küldi ki a meghívókat az eseményeire, így a mai nap során egy visszaigazolást is kaphatunk majd. A Bloomberg szerint a már említett 12,9 colos iPad Pro-ban egy új mini-LED-es kijelzőt is viszontláthatunk majd.

Ti mit vártok a jövőheti Apple eseménytől? Írjátok meg nekünk kommentben!

UpDate#1: Közben hivatalosan is megerősítést nyert a hir az Apple szétküldte a meghívókat az eseményre!

Forrás: MacRumors

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése