Pingvinek előnyben: egy App Store-sztori

Apple Hírek   |   2020.01.14 - 16:25   |   Írta: Kosztalma   |   1021
14. jan Pingvinek előnyben: egy App Store-sztori

Az App Store iOS 11 óta tartalmaz egy Ma fület, ahol az Apple időnként kiemel 1-2 érdekesebb alkalmazást.

Ha esetleg nem követnéd, ide kiemeljük azokat, amik szerintünk is hasznosak lehetnek. Mai sztorink a “Pingvinek előnyben”, ami a Penguin Isle játékot mutatja be.

Kalandvágyó pingvinek kerestetnek, akik új életet kezdenének a Penguin Isle névre hallgató, fagyos jéghegyen!

Jelenleg csupán egyetlen pingvin él ezen a lebegő jégtömbön, aki igazán örülne annak, ha jó pajtásokra lelne.

Bőséges az utánpótlás halból – elvégre mégiscsak a Déli-sark kellős közepén vagyunk. A kijelölt halászhelyeken bátran begyűjthetjük a zsákmányt.

A halászattal egyben a sziget aranykészletét is megnöveljük, ami fontos kelléke annak, hogy ez a jeges királyság tovább növekedhessen, és olyan élőhelyekkel bővüljön, mint például a virágoskert, az albatroszfészek vagy az iglutábor.

A Penguin Isle annál jobban virágzik, minél több pingvin költözik ide. Még egy vidámpark is működik ezen a helyen, ami felhőtlen szórakozást kínál!

Az új élőhelyek pingvinfajok széles választékának kínálnak tökéletes életteret. A császárpingvintől az Adélie-pingvinig minden fajt szívesen látunk itt. A környezet ideális a fiókák felnövekedéséhez, miközben szabadon totyoghatsz, tollászkodhatsz és hógolyózhatsz. A Penguin Isle-on mindenki kedvére pihenhet és meditálhat.

Emellett rengeteg mókás elfoglaltság is vár rád, így például víz alatti kamerával készíthetsz fényképeket – vállalkozz egy frissítő csobbanásra, hogy lásd, mi rejlik a sziget alatt.

Reméljük, te is csatlakozol hozzánk a Penguin Isle-on, a Déli-sark legkiválóbb jeges lakóhelyén.

A Penguin Isle-t ide bökve töltheted le.

Forrás: szifon.com


Kommentek megjelenítése