Másolás és beillesztés haladóknak: egy App Store-sztori

Apple Hírek   |   2020.01.13 - 17:51   |   Írta: Kosztalma   |   589
13. jan Másolás és beillesztés haladóknak: egy App Store-sztori

Az App Store iOS 11 óta tartalmaz egy Ma fület, ahol az Apple időnként kiemel 1-2 érdekesebb alkalmazást.

Ha esetleg nem követnéd, ide kiemeljük azokat, amik szerintünk is hasznosak lehetnek. Mai sztorink a “Másolás és beillesztés haladóknak”, ami a Copied alkalmazást mutatja be.

A Copied alkalmazással a legtöbbet használt képeid, GIF-fájljaid és szövegrészleteid mind néhány koppintásra lesznek tőled, függetlenül attól, hogy iPhone-odat, iPadedet vagy Mac számítógépedet használod éppen.

A másolás és beillesztés funkciókat eddig is tudtad használni különböző iOS és Mac OS rendszerű eszközeiden, a Copied azonban ennél sokkal többre képes: használatával akár 1000 elemet is menthetsz a vágólapra, amelyeket ráadásul egy widgeten keresztül iPhone-odról vagy iPadedről, egy menüponton keresztül pedig Mac számítógépedről is elérhetsz.

A Copied vágólapján rendkívül egyszerű képeket, szövegeket és hivatkozásokat elhelyezni: csak másold ki őket, ahogy általában tennéd. (iPhone-on és iPaden a megosztás gombbal is elküldheted az elemeket a Copied alkalmazásba.) Az app ezután mindent importál a háttérbe, így később kiválogathatod, rendszerezheted vagy törölheted is az elemeket.

A Copied alkalmazást ide bökve töltheted le.

Forrás: szifon.com
Kommentek megjelenítése