SleepTown: egy alvássegítő alkalmazás telefonfüggőknek

Alkalmazások - Játékok   |   2020.01.13 - 16:43   |   Írta: Kosztalma   |   941
13. jan SleepTown: egy alvássegítő alkalmazás telefonfüggőknek

Sajnos azonban néha hajlamosak vagyunk még az ágyban is nyomkodni a telót, amikor már aludni kéne. Ha úgy érzed, hogy ebben te is ludas vagy, segíthet a SleepTown, ahol az alvással töltött órákkal egy virtuális várost építhetsz fel.

Az almalap blogon jött velem szembe a SleepTown alkalmazás tesztje és úgy gondoltam, hogy érdemes lehet vetni rá egy pillantást, mert a telefonfüggőség valós probléma, ami sokakat érint.

A Seekrtech alkalmazása jelenleg 4,6 csillagos értékelésen van az App Store-ban 761 értékelés alapján, vagyis bőven elmondható, hogy egy olyan játékról van szó, ami sokaknak segített.

Egy kevéssé barátságos felületen meg kell adnunk, hogy mikor kell ágyba kerülni és mikor kell felkelni. Ezt követően már nincs más dolgunk, mint az első időpont előtt két órán belül jelezni az alkalmazásnak, hogy tudjuk, fellőtték a hálósipkát, a második előtti két órán belül pedig tudatni az iPhone-nal vagy iPaddel, hogy már ébren vagyunk. Ha időben jelezünk, akkor reggel (felkelés után) kapunk egy véletlen épületet a városunkba. Ha nem, akkor csak egy romhalmazt.

Az alapvető alvásfigyelés mellett természetesen extrább funkciókkal is rendelkezik a SleepTown:

A sikeres napokon adót is szedünk, az adóból a felszabaduló jutalmak városi kiegészítőit – postaláda, pad... – vásárolhatjuk meg. Ezeket elhelyezhetjük a felső képen kedvük szerint épülő városban. Nem egy Simcity, sőt, ahhoz képest, hogy egy gyereket kellene megfogni a játékkal, igen ronda a grafika.

A sikerekről képes az alkalmazás diagramokat is készíteni, ahol a kevesebb kütyünyomkodás sikeressége nyomon követhető hosszabb távon is.

Vajon elég lehet egy ilyen alkalmazás egy telefonfüggőnek? Fene tudja, mindenesetre egy próbát megérhet.

A SleepTown-t ide bökve töltheted le.

Forrás: szifon.com


Kommentek megjelenítése