Megérkezett az Erste bankhoz is az Apple Pay

Apple Hírek   |   2019.07.02 - 08:51   |   Írta: H.A   |   2125

Mint azt korábban már többször is leírtuk, az OTP kizárólagossága miatt hazánkban csak egy banknál indulhatott el az Apple Pay május 21-énEz a kiváltság július 2-án véget ért, és ezzel együtt az Erste banknál is elérhetővé vált a szolgáltatás! Ennek köszönhetően több bank, köztük a Revolut is sorba állhat már a magyarországi második rajthoz.

Érdemes azt is kiemelni, hogy az Erste esetén a MasterCard és Maestro mellett a Visa kártyák is hozzáadhatók az Apple Pay-hez. Ezzel kapcsolatban minden információt megtaláltok a Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon? című cikkünkben!

Magát a kártyát egyébként Wallet appon belül tudjuk aktiválni a + gombra nyomva, de ha esetleg az nem lenne ott nekünk, akkor első körben indítsuk újra a készüléket, majd pedig ha az sem segít, akkor állítsuk át ideiglenesen a régiónkat US-re vagy UK-re! A virtuális, webes kártyákat viszont még manuálisan sem tudjuk hozzáadni, csak a fizikai kártyákat.

A kártya Apple Wallethez adásához aktiváló kód (3D SMS-ben érkező) vagy Call Centeres aktiválás szükséges.

Bővebben tehát olvassátok el az Apple Pay-es cikkünket, ahol a hozzászólások alatt is találtok még információkat, vagy feltehetitek a kérdéseiteket is, amennyiben érdekelnek a további fizetéssel kapcsolatos információk nézzétek meg a PAYTECHSHOW-t!

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése