Ismét kedvez a diákoknak az Apple

Apple Hírek   |   2018.07.16 - 10:18   |   Írta: N Marcell   |   4792
16. júl Ismét kedvez a diákoknak az Apple

Idén is ingyen Beats termék jár, ha a tanulmányaidhoz vásárolsz.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is élesedett az Apple Back to School (Vissza a Suliba) akciója, mellyel a diákoknak akarnak kedvezni. A koncepció felettéb egyszerű: aki az Apple oldaláról vásárol Mac vagy iPad Pro terméket, az ingyen választhat egyet a borsos árú Beats eszközök  közül. A diák keze sincs megkötve: a Mac Minit leszámítva az összes Mac, illetve három féle fülhallgató (Beats Solo 3 Wireless, Powerbeats3 Wireless, BeatsX) közül választhat. Az új Beats Pop kollekció is elérhető a Back to School keretein belül, szóval ha valaki nagyon érzi a nyári hangulatot, az a kevésbe konvencionális színek egyikére is benevezhet. 

“Vegyél Macet vagy iPad Prót a továbbtanuláshoz. Kapsz tőlunk egy Beatset ajándékba. Ezenkívül oktatási árakon vásárolhatsz AppleCare csomagot, bizonyos tartozékokat és sok más terméket.”

A kedvezményt egyetemi hallgatók, valamint szülők, tanárok, professzorok és egyetemi fakultások használhatják ki. A Beats terméken kívül az Apple az oktatási árazást is bevetette, magyarul a megszokottnál (egy kicsit) olcsóbbak a kijelölt számítógépek. Sőt, az AppleCare biztosítás is 20% kedvezménnyel vehető meg, amivel a diákoknak három éven keresztül nem kell a magas szervizköltségek miatt aggódniuk.

 

 

Sajnos éppen csak a diákok pénztárcájához árazott, Apple Pencilt támogató sima iPad nem került bele a leárazásba, nem úgy, mint a jóval drágább iPad Pro. Az meg megint más kérdés, hogy melyik diák lesz képes beruházni egy három-négy-ötszázezer forintos eszközre, még ha a százezres Beats fülest ingyen is kapja. Sőt, az is érdekes, hogy az alapvetőleg tanulóknak célzott akcióban miért opció az egymilliós iMac Pro és Mac Pro - persze, egy egyetemi professzornak/kutatónak jól jöhet, de nem hinném, hogy a célcsoportnál nagy sikere lenne az alapvetőleg professzionális felhasználók számára tervezett gépeknek. 

Az akciót itt találjátok: Apple 

Forrás: AppleRider / 9to5mac

Kapcsolódó cikkek: 

 


Kommentek megjelenítése