Már az Apple is árul MacBook tokot!

Apple Hírek   |   2017.10.29 - 19:02   |   Írta: Pausch Rita   |   2319
29. okt Már az Apple is árul MacBook tokot!

Dögös gépnek szexi bőrtok jár.

Az Apple évtizedek óta gyártja a készülékeit. Immár szintén évek óta gyárt tokokat is némely készülékekhez. Néha sikeresebbeket, néha kevésbé sikereseket. De idáig a hordozható eszközök közül kifejezetten az iPhone-ra és az iPadre fordították a legtöbb figyelmet. Tulajdonképpen a MacBook valahogy háttérbe szorult és eddig csak más gyártók foglalkoztak ezzel a kérdéssel, pedig ezek a legdrágább hordozható eszközök!

Míg a tömeg az iPhone X előrendeléssel foglalatoskodott, egy másik újdonság is megjelent a cég termékpalettáján: a 12 hüvelykes MacBookhoz gyártott eredeti Apple bőrtok.

„Ez a puha, mikroszálas bélésű Apple tok a legjobb minőségű európai bőrből készült. Különleges kidolgozása révén töltés közben is tökéletes védelmet biztosíthatsz vele 12 hüvelykes MacBookodnak.”

Európai bőrtok”, ugye láttátok? Kíváncsi lennék Európában pontosan honnan is… (Ha valaki tudja esetleg, az jelezze a szerkesztőségünknek!) Az új, trendi „designed by Apple in California” MacBook kiegészítő éjkék és vörösesbarna színben kapható 56 990 forintos áron. Valljuk be, titokban sem reméltük, hogy ha valóban kapható lesz ilyesmi, akkor az ára kevéssé lesz húzós. Ismerjük Almáékat és a vastagon fogó ceruzájukat… Ettől még elég jól néz ki.

Kapható: Apple

Kapcsolódó cikk:     




Kommentek megjelenítése