Rekordszámú előrendelés az új MacBook Prónál, mégis...

Apple Hírek   |   2016.11.03 - 13:11   |   Írta: B Ádam   |   3306
03. nov Rekordszámú előrendelés az új MacBook Prónál, mégis...

Egyik korábbi generáció sem volt ennyire népszerű, mint a mostani.

Az új MacBook Pro két verzióban, 13 és 15 hüvelykes képátlóval, Touch Barral és öt konfigurációban került forgalomba. A bemutató óta több előrendelés érkezett, mint a korábbi modelleknél bármikor – erről Phil Schiller, az Apple globális marketingért felelős alelnöke számolt be.

„Büszkén jelenthetem ki, hogy az új MacBook Prót többen rendelték elő, mint korábban bármelyik notebookunkat. Sok ember várta ugyanolyan izgalommal a debütálást, mint mi” – mondta Schiller.

A népszerűség ellenére sok negatív kritika jelent meg a termékkel kapcsolatban, az alelnök erre úgy reagált, reményei szerint minél többen kipróbálják a készüléket és csak utána mondanak véleményt.

„Remélem, mindenki megadja magának a lehetőséget az új MacBook Pro kipróbálására, hogy meglássák, milyen nagyszerű lett. Hatalmas előrelépés ez számunkra, jó példája ez annak, hogy milyen jövőt szánunk a Mac-családnak. Imádjuk és elkötelezettek vagyunk iránta, akárcsak az összes olyan asztali gép és notebook esetében, amit valaha megalkottunk.”

Forrás: applerider.com

Kapcsolódó cikkek:
Hivatalos, magyarországi, új Retina MacBook Pro árak!
Megérkezett az új Touch Bar-os Retina MacBook Pro
Sok új adapterre lesz szükségünk az új MacBook Pro-hoz


Kommentek megjelenítése