Mi várható Apple Watch fronton?

Almás Pletykák   |   2023.08.11 - 08:55   |   Írta: L Ferenc   |   13299
11. aug Mi várható Apple Watch fronton?

Lássuk, melyek a legfrissebb pletykák almás okosóra fronton!

Jól értesült források szerint szeptember 12-én nemcsak négy új okostelefont, az iPhone 15-öt, az iPhone 15 Plust, az iPhone 15 Prót és az iPhone 15 Pro Maxet mutatja majd be az Apple, hanem a legújabb okosóráját is. 

Az Apple Watch Series 9 részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, mindenesetre nem érdemes világrengető újdonságokra számítani, pletykák szerint ugyanis csak minimális változások várhatók az egy évvel korábban debütált Watch Series 8-hoz képest. 

A legfontosabb újdonság a korábbiaknál nagyobb teljesítménnyel és jobb hatékonysággal kecsegtető chipset, mely állítólag az elsőként a 13-as iPhone-okban használt A15-ös processzor alapjaira épül. Az Apple Watch Series 9 alumínium verziója állítólag egy új pink színváltozatban is elérhető lesz, és az új okosóra doboza várhatóan kisebb lesz a korábbiaknál, melynek révén csökkenthetők a szállítási költségek.

Eközben sokan már az Apple első microLED kijelzős okosórájára várnak. Az amerikai gyártó eredetileg azt tervezte, hogy 2025-ben dobja piacra ezt a készüléket, azonban a fejlesztési és gyártási nehézségek miatt erre végül várhatóan csak egy évvel később, 2026-ban kerülhet majd sor. 

Iparági források szerint az új smartwatchba az LG szállít majd microLED érintőképernyőket, melyek gyártása egyelőre még messze nem hatékony és emiatt igen drága. A minden korábbinál jobb adottságokkal támadó újfajta kijelző várakozások szerint elsőként egy Ultra kategóriás Apple Watchban fog debütálni, a későbbiekben azonban a gyártó olcsóbb okosóráiba is leszivárog majd. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése