Rossz hírek az iMac háza tájáról

Almás Pletykák   |   2022.02.25 - 11:58   |   Írta: ARPII   |   1149
25. feb Rossz hírek az iMac háza tájáról

A pénztárcánk nem fog örülni.

Mark Gurman, a Bloomberg újságírója legutóbbi Power On hírlevelében az új Mac-ekről, processzorokról, illetve ezek érkezéséről beszélt. A hírek viszont nem voltak annyira rózsásak, persze ez attól is függ, hogy milyen szempontból nézzük.

 

Gurman úgy hiszi, hogy az Apple csak Pro modellt fog megjelentetni a nagyobb méretű iMac-ből – a régóta rebesgetett iMac Pro-t – a nagyobb megjelenítő pedig egy „Pro” kiváltság lehet majd, amit az olcsóbb modelleknél sajnos nélkülöznünk kell majd. Ezek alapján azt lehet mondani, hogy a cég nem nagyon tervez belépő-szintű iMac-et, ami 24, illetve 27 colos verzióban is elérhető lenne majd. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne számítsunk ilyen modellre, viszont nagyon valószínűtlen, a Bloomberg újságírója így beszélt az esetről:

Talán valamikor lesz majd egy gyengébb, nagy méretű iMac, Apple lapkával, de eléggé meg lennék lepődve, ha megtörténne. Ha az Apple ilyen terveket szövögetne, akkor már rég bemutattak volna egy ilyen modellt, akár már a tavaly áprilisi eseményen, a kisebb testvér mellett.

 

Majd, Gurman megemlíti az iMac Pro-t is, ami „május vagy június környékén mutatkozhat majd be”, az újságíró ugyanis úgy tartja, hogy ez a gép még nem fog megjelenni a sokat rebesgetett márciusi eseményen.

Minden jel arra mutat, hogy az Apple egy 24 colnál nagyobb iMac Pro-ra összpontosítja a figyelmét. Több mint valószínű, hogy a MacBook Pro-nál is látott M1 Pro és M1 Max lapkákat kapja majd a masina, illetve ez a nagy megjelenítő egy igazán meghatározó „Pro” funkció lesz, amit máshol nem kaphatunk majd meg.

 

Egyelőre úgy néz ki, hogy az iMac Pro egy 27 colos miniLED technológiás kijelzőt kap, ami 120Hz-es Pro Motion-nel is bír majd. Színek terén nem kell semmi radikálisra számítani, az M1 Pro és M1 Max lapkás MacBook Pro is visszafogott megjelenést kapott, így ez most sem lesz majd másképp, a két opció valószínűleg az Asztro Szürke és az Ezüst lesz.

Ti várjátok már az iMac Pro-t, mire vagytok a leginkább kíváncsiak vele kapcsolatban?

Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: 9to5Mac

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése