Új színben támad az iPhone 13

Almás Pletykák   |   2021.06.08 - 10:56   |   Írta: L Ferenc   |   5437
08. jún Új színben támad az iPhone 13

Az új kivitel nem mondható éppen konzervatívnak.

Az Apple minden új iPhone generáció esetében egy új, úgymond hero színt választ: legutóbb ez a kék volt, azt megelőzően pedig a zöld. Jól értesült források szerint 2021-ben az új szín a narancssárga lehet, és Ian Zelbo előzetesen már meg is mutatja nekünk, hogy körülbelül hogyan fest majd a gyakorlatban:

Megjeggyzendő, hogy az Apple kétféle hero színt szokott alkalmazni. Aktuális telefonjai közül az iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max csúcsmodellek úgynevezett Pacific Blue változata kevésbé szaturált, mint az olcsóbb iPhone 12 mini és iPhone 12 Blue verziója. Ugyanez volt a helyzet egy évvel korábban is, amikor is a Pro változatok Midnight Green, a normál kivitelek pedig Green színben bukkantak fel, ráadásul a Prók matt, a többiek pedig fényes változatban. 

A most érkezett renderelt felvételeken egy iPhone 13 látható az új Orange színben, és több mint valószínű, hogy az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max ennél visszafogottabb hero színt fog kapni, például valamilyen bronz árnyalatot, de az is lehet, hogy az idei Pro mobilokból nem lesz ilyen vagy hasonló kivitel. Az viszont biztosra vehető, hogy a konzervatívabb jelenlegi színváltozatokat a 2021-es modellek esetében is tovább fogja vinni az Apple. 

A kisebb notch-csal, adott esetben 120 Hz-es kijelzővel, gyorsabb processzorral, nagyobb akkumulátorral és továbbfejlesztett kamerával támadó 13-as iPhone-ok hivatalos leleplezésére várhatóan szeptemberben kerül majd sor. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése