A legfrissebb AirPods és HomePod pletykák

Almás Pletykák   |   2021.05.31 - 08:38   |   Írta: L Ferenc   |   1206
31. máj A legfrissebb AirPods és HomePod pletykák

Lássuk, melyek a legfrissebb fejlemények almás füles fronton.

Az Apple 2016 legvégén mutatta be az első AirPodsot, melynek aztán 2019 márciusában debütált a továbbfejlesztett második generációja, mely jelenleg 60-75 forintos hivatalos listaáron kapható. A magasabb kategóriába pozícionált, fejlett zajszűréssel rendelkező, 100 ezer forintos AirPods Pro 2019 októberében mutatkozott be, és az Apple azóta nem is jelentett be új fülbe tehető audio terméket.

Az elmúlt időkben megannyi pletykák lehetett hallani arról, hogy az Apple hamarosan felfrissíti a két készüléket, erre azonban eddig nem került sor. Sokan abban bíznak, hogy az új AirPodsok néhány héten-hónapon belül meg fognak érkezni, azonban a legfrissebb híradások arról szólnak, hogy erre várhatóan csak 2022-ben kerül majd sor.

Tűzhöz közeli források úgy tudják, hogy mind az AirPods 3, mind pedig az AirPods Pro 2 csak jövőre fog bemutatkozni. Az elérhetőbb árú AirPods 3 állítólag az eddiginél rövidebb szárral rendelkezik majd és teljesen megújul a töltőtokja, ezenkívül pedig a Spatial Audio funkció sem hiányzik majd a szolgáltatási köréből. 

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, az AirPods Pro 2-n egyáltalán nem lesz szár, vagyis design tekintetében a riválisai útjára lép az Apple. Az új csúcsmodell állítólag továbbfejlesztett mozgásérzékelőket vonultat majd fel, melyek jó szolgálatot fognak tenni a különböző sport-tevékenységek logolásakor. 

A vállalat tavaly debütált csúcskategóriás fejhallgatója, a 235 ezer forintos AirPods Max új termék, így egyelőre nem kap frissítést, bár elképzelhető, hogy hamarosan új színváltozatokban is kapható lesz. Érkezőben tovább egy új HomePod, mely az Amazon Echo Show okoshangszórókhoz hasonlóan kijelzőt és kamerát is felvonultat. A FaceTime funkciós újdonság állítólag bizonyos Apple TV funkciókkal is rendelkezni fog. A várható árak egyelőre ismeretlenek.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése