Így emlékeztek meg Steve Jobs-ról a Spring Loaded eseményen

Almás Pletykák   |   2021.04.28 - 13:19   |   Írta: ARPII   |   384
28. ápr Így emlékeztek meg Steve Jobs-ról a Spring Loaded eseményen

Szép gesztus volt az Apple részéről.

Az Apple még április 20-án mutatta be az AirTag-et, az új M1-es iPad Pro-t és az M1-es iMac-et, amiről mi is írtunk már Nektek korábban. Ezek mellett bemutatkozott egy már korábban is látott termék, az iPhone 12, ezúttal viszont új színben, lilában.

 

Ez nem meglepő a cégtől, hiszen többször is előfordult már, hogy fél évvel az aktuális iPhone megjelenése után jelentettek be egy új színt, hogy kicsit feltornásszák az eladásokat. Egy kis csavar azonban volt az idei megjelenésben, ami egyedivé tette. Eddig ugyanis Product (RED) termékeket mutattak csak be ilyenkor, aminek a megvásárlásával az emberek egy jó ügyet, a HIV/AIDS kezelésére irányuló programokat tudták támogatni.

 

2021 viszont fordulópont az Apple életében, ugyanis most októberben lesz 10 éve, hogy elhunyt Steve Jobs, a cég alapítója és oszlopos tagja. Itt jön képbe a lila iPhone, ami idén nem véletlenül lett ilyen színű, és nem piros, vagyis Product (RED).

Jobs kedvenc színe ugyanis a lila volt, illetve „Project Purple”, vagyis projekt lila kódnév alatt futott az Apple első okostelefonja, az iPhone is, aminek a fejlesztését ő vezette. A vállalat pedig (vélhetően) így tiszteleg a feltaláló előtt, ami egy szép gesztus a részükről.

Ti mit gondoltok a lila iPhone 12-ről, szívesen használnátok egy ilyen telefont?

Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: TheApplePost

 

Kapcsolódó tartalom:
Kommentek megjelenítése