Kiszivárgott képeken az iPhone 13 előlapja, kisebb notch-csal

Almás Pletykák   |   2021.03.24 - 21:23   |   Írta: ARPII   |   3854
24. márc Kiszivárgott képeken az iPhone 13 előlapja, kisebb notch-csal

Végre összemehet a szenzorsziget.

Egy a napokban kiszivárgott kép közelebbi betekintést enged a 2021-es iPhone dizájnjába, legalábbis ami az előlapot illeti. Számos pletykát hallhattunk már arról, hogy az iPhone 13-nak kisebb notch-csa lesz majd, most viszont élő bizonyítékot is láthattunk rá.

 

Egy görög szerelő cég, az iRepair állítólag megszerezte az iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max előlapi üveg paneljét, ezt láthatjuk a képeken is. Itt három különböző méret látható, a négy különböző modellhez, az iPhone 13 mini 5,4 colos lesz, a sima iPhone 13 és az iPhone 13 Pro 6,1 colos, míg az iPhone 13 Pro Max 6,7 colos lesz majd. Egy dologban azonban megegyeznek, ez pedig nem más, mint a kisebb szenzorsziget.

A képekből az is kiderül, hogy a felső hangszóró a notch-ról átkerült egészen a felső kávára, helyspórolás céljából. Ezt már az iPhone 12 esetében is rebesgették, azonban ez mégsem történt meg, és maradt minden úgy, ahogyan az iPhone X, iPhone XS és az iPhone 11 esetében.

 

Egyre valószínűbb, hogy az iPhone 13 már így fog kinézni, azonban kezeljük fenntartással a cikkben látott képeket. Maga a váltás már jó régóta ott van az asztalon, mint pletyka. Így az sem kizárt, hogy az üveg előlapot éppen azért csinálták, hogy elhitessék velünk az előbbi állítást.

Szerencsére nem csak pár képünk van, hiszen maga Ming-Chi Kuo is azt állítja, hogy az iPhone 13 egyik legnagyobb újítása a kisebb notch lehet majd 2021-ben.

Ti mit gondoltok az iPhone 13-ról, vajon végre megkapjuk azt a kisebb szenzorszigetet? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: 9to5Mac

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése