Mégsem lesz márciusban Apple esemény, viszont később talán

Almás Pletykák   |   2021.03.18 - 17:38   |   Írta: ARPII   |   893
18. márc Mégsem lesz márciusban Apple esemény, viszont később talán

Prosser szemöldökei bajban vannak.

Korábban mi is beszámoltunk arról , hogy az Apple online esemény keretein belül tervez bemutatni pár új terméket március végén, azonban most úgy néz ki, hogy ez a tervekhez képest csúszik egy kicsit .

 

Az információ Jon Prosser-től származik, akit már sokan ismerhetnek, hiszen gyakran szokott minket ellátni hasznos információkkal. „Az esemény áprilisban lesz,” írta Prosser különösebb magyarázat nélkül, de azért hozzátette, hogy „Szerintem sosem volt még áprilisban esemény, így megértem, ha szkeptikusak vagytok”. Rajta kívül egy kiszivárogtató sem beszélt hasonló eltolásról, így fenntartásokkal állunk az ügy előtt. Habár hozzá kell tenni, hogy a tavalyi iPhone bemutató is késett a megszokott menetrendhez képest, így lehet hogy most is a korona szólt közbe.

„Az Apple elhalaszthatta az eseményt, de az sem kizárt, hogy sosem lesz majd megtartva,” kommentálta az AppleInsider. „Néhány spekuláció szerint azonban meg lesz tartva a termék bemutató, azonban egy kevésbé izgalmas formában.”

 

Mi van Prosser-rel?

Jon Prosser egy eléggé megbízható forrásnak bizonyult az elmúlt időszakban, amikor az Apple jövőbeli lépéseiről volt szó. Mostanában viszont több jóslata is pontatlanra sikeredett, azonban nem ő volt az egyetlen, aki március 23-at jósolt az Apple bemutató napjának.

 

Ha ez nem lenne elég, akkor a kiszivárogtató azt is megígérte, hogy leborotválja a szemöldökét, ha mégsem úgy történnek a dolgok, ahogyan azt állította. Persze Prosser menthetné magát azzal, hogy ő még időben szólt a dátum választással kapcsolatban, így maradhat a szemszőrzet, mindenesetre hamarosan megtudjuk, hogy a második jövendölés valós-e.

Ti mit gondoltok az Apple termék bemutatójáról, meg lesz tartva, vagy teljesen törlik? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: iDownloadBlog

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése